mulders-gm.nl

Taaltopics Argumenteren

PUBLICATIE DATUM juni 2006
BESTANDSGROOTTE 5,14
ISBN 9789001163686
TAAL NEDERLAND
AUTEUR C. Braas
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Taaltopics Argumenteren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Braas. Lezen Taaltopics Argumenteren online is nu zo eenvoudig!

In allerlei situaties moeten schrijvers en sprekers hun publiek kunnen overtuigen. Van sprekers en schrijvers wordt een overtuigend verhaal verwacht, niet alleen in mondelinge tekstbijdragen in discussies, debatten en presentaties, maar ook bij schriftelijke teksten als voorstellen, notities en rapporten. Maar hoe kom je nu eigenlijk tot een verhaal dat daadwerkelijk overtuigt? 'Taaltopics Argumenteren' biedt hiervoor concrete en hanteerbare aanwijzingen.

...rgumenten. In Taaltopics argumenteren is gekozen voor een praktische en systematische aanpak, waarbij de lijn van het adviestraject wordt gevolgd ... Samenvatting Taaltopics Argumenteren - Knoowy ... . Taaltopics argumenteren (Paperback). Taaltopics argumenteren 4e druk is een boek van C.W.P. Braas uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN... Taaltopics argumenteren leert je hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. Aan de hand van duidelijke, actuele casussen legt Taaltopics argumenteren je uit hoe je je mening kunt onderbouwen met goede argumenten en hoe je een overtuigend betoog kunt opstellen. Het boek, dat tevens beschikbaar is als e-book, ... Taaltopics Argumenteren bevat veel voorbeelden en oefenmateriaal, ont-leend aan de praktijk ... Taaltopics argumenteren 9789001809485 - zaanstadmarkt.nl ... . Het boek, dat tevens beschikbaar is als e-book, ... Taaltopics Argumenteren bevat veel voorbeelden en oefenmateriaal, ont-leend aan de praktijk. Het is daardoor goed afgestemd op de beroepsprak-tijk waar studenten uit het hoger onderwijs veelal in terechtkomen. In deze vierde druk is de opzet van het boek flink gewijzigd. Op deze pagina vind je samenvatti...