mulders-gm.nl

Contentmarketing in 60 minuten

PUBLICATIE DATUM juni 2014
BESTANDSGROOTTE 3,26
ISBN 9789461261014
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Carlijn Postma
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Contentmarketing in 60 minuten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carlijn Postma. Lezen Contentmarketing in 60 minuten online is nu zo eenvoudig!

Contentmarketing in 60 minuten 1e druk is een boek van Carlijn Postma uitgegeven bij Haystack, Uitgeverij. ISBN 9789461261014 Roepen dat je de beste bent, werkt niet meer. Je moet klanten binden door waardevolle en leuke informatie met ze te delen. Maar hoe pak je dat aan? Simpel: doe wat journalisten doen en deel aantrekkelijke verhalen met je publiek.Carlijn Postma is oprichter-directeur van Bind Academie en The Post, bureau voor contentmarketing en auteur van de bestseller 'Zakelijk twitteren voor beginners'.Weinig tijd, maar veel ambities? Informeer jezelf snel en grondig met de boeken in de serie Digitale trends en tools in 60 minuten. De serie is een initiatief van Uitgeverij Haystack in samenwerking met Frankwatching.com, het toonaangevende platform over online trends, tips & tricks.

...ing.com, het toonaangevende platform over online trends, tips & tricks ... Contentmarketing in 60 minuten eBook door Carlijn Postma ... ... . Specificaties. Titel: Contentmarketing in 60 minuten; Ondertitel: Digitale trends en tools in ... Bestel Contentmarketing in 60 minuten van Carlijn Postma. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Contentmarketing in 60 minuten. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Detai ... Contentmarketing in 60 minuten by Uitgeverij Haystack - Issuu ... . Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 11,47 Excl. BTW check Volledige prijs. Lees „Contentmarketing in 60 minuten" door Carlijn Postma verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Roepen dat je de beste bent, werkt niet meer. Je moet klanten binden door waardevolle en leuke informatie met ze te dele... Read "Contentmarketing in 60 minuten" by Carlijn Postma available from Rakuten Kobo. Roepen dat je de beste bent, werkt niet meer. Je moet klanten binden door waardevolle en leuke informatie met ze te dele... Koop Contentmarketing in 60 minuten van Postma, Carlijn met ISBN 9789461261014. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Contentmarketing in 60 minuten van Carlijn Postma. Paperback. Marketing & Sales. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. Roepen dat je de beste bent, werkt niet meer. Je moet klanten binden door waardevolle en leuke informatie met ze te delen. Maar hoe pak je dat aan? Simpel: doe wat journalisten doen en deel ... Koop Contentmarketing in 60 minuten (9789461261014) je van Postma, Carlijn. Artikelomschrijving. Roepen dat je de beste bent, werkt niet meer. Je moet klanten binden door waardevolle en leuke informatie met ze te delen. Contentmarketing in 60 minuten bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Contentmarketing in 60 minuten Carlijn Postma. Digitale trends en tools in 60 minuten. Contentmarketing in 60 minuten Carlijn Postma. Ebook . Roepen dat je de beste bent, werkt niet meer. Je moet klanten binden door waardevolle en leuke informatie met ze te delen. Maar hoe pak je dat aan ... 'Contentmarketing in 60 minuten' door Carlijn Postma - Onze prijs: €12,50 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis Conte...