mulders-gm.nl

Verschil in verlangen

PUBLICATIE DATUM november 2010
BESTANDSGROOTTE 6,6
ISBN 9789035135161
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Eva Broomans
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Verschil in verlangen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva Broomans. Lezen Verschil in verlangen online is nu zo eenvoudig!

Seks doe je met hart en ziel, oftewel met lichaam en geest. Seks gaat om lust en intimiteit, maar het is ook een manier van voortplanten. Kortom, seks is iets persoonlijks, en daarom is verschil in verlangen onvermijdelijk binnen een partnerrelatie. Maar in plaats van dit verschil als een probleem te zien, moet je het aanvaarden als een extra dynamiek voor je seksleven! Seks hoeft namelijk helemaal niet saai te worden naarmate je langer samen bent met je partner. Leer van elkaar en kijk naar jezelf. Wat wil jij, wat is jouw beleving?

...aam. Daarbij is er ook geen norm van waar je in je relatie wel of niet naar zou mogen verlangen (wat nog iets anders is dan dat je alles doet of overal je zin in krijgt) ... Wanneer spreek je van een behoefte en wanneer van een ... ... . Video over praten met de seksuoloog over verschil in verlangen Een verschil in verlangen kan een enorme druk op een relatie leggen. Wanneer jij of je partner worstelen met een verschil in verlangen dan kan dit aanleiding zijn voor veel onrust, misschien zelfs wel discussies, onmacht en onvermogen hier samen een weg in te vinden. Verschil in verlangen. Het verschil in verlangen kan een probleem zijn in de relatie. Vooral als je vaker zin hebt dan je partner kan een gevoel van afwijzing er behoo ... Veel zin in seks! Of toch minder? - Verschil in verlangen ... ... . Verschil in verlangen. Het verschil in verlangen kan een probleem zijn in de relatie. Vooral als je vaker zin hebt dan je partner kan een gevoel van afwijzing er behoorlijk in hakken. Vat het vooral niet te persoonlijk op; het is een afwijzing van seks, maar niet van jou als persoon. Een verschil in verlangen kan ook te maken hebben met gebeurtenissen in de relatie of met de levensfase waarin je je bevindt. Eén van beiden heeft bijvoorbeeld net een nieuwe baan, waar alle energie en aandacht naartoe gaat. Door kleine kinderen ben je allebei vermoeid en lukt het v...