mulders-gm.nl

Muren van alle tijden

PUBLICATIE DATUM oktober 2014
BESTANDSGROOTTE 9,84
ISBN 9789025304621
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Fik Meijer
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Muren van alle tijden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fik Meijer. Lezen Muren van alle tijden online is nu zo eenvoudig!

Fik Meijer (1942) is een van de bekendste Nederlandse oud-historici. Aan zijn meeslepende boeken over gladiatoren, wagenrennen en de opkomst en het verval van het Romeinse rijk (en nog veel meer) hebben tal van lezers plezier beleefd. Minder bekend is dat hij ook reisleider is.Fik Meijer geeft geregeld tekst en uitleg in Rome, Istanbul, Athene, op Sicilië en waar al niet in de landen rond de Middellandse Zee. Wat hij daar zegt en wat hem overkomt is nu ook te lezen voor thuisblijvers. Niet alleen de schoonheid van de mediterrane wereld komt aan bod, ook de eigenzinnige toeristen, de lastige vragen, de hotelkamersen zijn eigen blunders. Fik Meijer heeft het op zijn unieke manier voor ons opgeschreven in een openhartige verhalenbundel over wonderlijke reizen en reisgenoten. Ga met hem mee en geniet.

...n van een reisleider. Fik Meijer beschrijft zijn ervaringen als reisleider op een amusante en tevens informatieve wijze ... Muren van alle tijden - overpeinzingen van een reisleider ... . Het boek leest lekker weg maar mist wat diepgang. De auteur van 'Macht zonder grenzen, Paulus en de Middellandse Zee kiest in dit boekje mijns inziens wat voor de makkelijke weg. Muren van alle tijden. Overpeinzingen van een reisleider (Paperback). Fik Meijer (1942) is een van de bekendste Nederlandse oud-historici. Aan zijn... Bestel het boek: Muren van alle tijden voor slechts € 5.00 Categorie: Geschiedenis, Reizen Let op: de v ... Muren van alle tijden, Fik Meijer - Hereditas Nexus ... . Aan zijn... Bestel het boek: Muren van alle tijden voor slechts € 5.00 Categorie: Geschiedenis, Reizen Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel Muren van alle tijden op Ramsj.nl Lees „Muren van alle tijden overpeinzingen van een reisleider" door Fik Meijer verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Fik Meijer (1942) is een ...