mulders-gm.nl

VERDWAALDE STER

PUBLICATIE DATUM april 2014
BESTANDSGROOTTE 10,79
ISBN 9789029722766
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Francine Rivers
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen VERDWAALDE STER in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francine Rivers. Lezen VERDWAALDE STER online is nu zo eenvoudig!

Francine Rivers schreef met Verdwaalde ster een sprankelende, door het verhaal van de verloren zoon geïnspireerde roman.1950. Ezekiel Freeman herinnert zich nog als de dag van gisteren dat hij Abra vond, een klein meisje, te vondeling gelegd onder een brug in zijn woonplaats Haven. Hij heeft haar zien opgroeien tot een schoonheid, maar weet dat er onder die prachtige buitenkant een diep litteken schuilgaatdat haar kwetsbaar maakt. Zo kwetsbaar dat ze zich liet verleiden door de praatjes van een knappe jongen die haar meetrok in de glamourwereld van Hollywood. Nu is Abra Lena Schott de meest aanbeden artiest op het witte doek sinds Marilyn Monroe. Ze heeft snel geleerd wat er verwacht wordt van een ambitieuze jonge vrouw als zij, maar ook dat er voor roem een hoge prijs betaaldmoet worden. Ze heeft al haar schepen achter zich verbrand om te komen waar ze nu is, maar eigenlijk wil ze het liefst weer terug naar huis.

...an gisteren dat hij Abra vond, een klein meisje, te vondeling gelegd onder een brug in zijn woonplaats Haven ... Verdwaalde ster van Francine Rivers | Boek en recensies ... ... . Het boek Verdwaalde ster, geschreven door Francine Rivers, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Francine Rivers schreef met Verdwaalde ster een sprankelende, door het verhaal van de verloren zoon geïnspireerde roman. 1950. Ezekiel Freeman herinnert zich nog als de dag van gisteren dat hij Abra vond, een klein meisje, te vondeling gelegd onder een brug in zijn woonplaats Haven. Hij heeft haar zien opgroeien tot een schoonheid, maar weet […] Francine Rivers schreef met Verdwaalde s ... Verdwaalde ster - Francine Rivers hoofdstuk 1+2 by Veen ... ... . Hij heeft haar zien opgroeien tot een schoonheid, maar weet […] Francine Rivers schreef met Verdwaalde ster een sprankelende, door het verhaal van de verloren zoon geïnspireerde roman. 1950. Ezekiel Freeman herinnert zich nog als de dag van gisteren dat hij Abra vond, een klein meisje, te vondeling gelegd onder een brug in zijn woonplaats Haven. Lees „Verdwaalde ster" door Francine Rivers verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Francine Rivers schreef met Verdwaalde ster een sprankelende, door het verhaal van de verloren zoon geïnspireerde roman.......