mulders-gm.nl

De grote dataroof

PUBLICATIE DATUM maart 2020
BESTANDSGROOTTE 4,45
ISBN 9789047013938
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Christopher Wylie
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De grote dataroof in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christopher Wylie. Lezen De grote dataroof online is nu zo eenvoudig!

Klokkenluider Christopher Wylie vertelt in "De grote dataroof' de bloedstollende ontstaansgeschiedenis van Cambridge Analytica, dat bouwde aan een van de machtigste wapens ooit: online psychologische massamanipulatie. Het databedrijf verzamelde persoonlijke gegevens van meer dan 87 miljoen mensen en misbruikte die via Facebook – dat het oogluikend toestond! Samen met The New York Times en The Guardian trok hij in 2018 ten strijde en onthulde hij de duistere praktijken van Cambridge Analytica. In "De grote dataroof' legt Wylie de kwetsbaarheid van gebruikers van social media en de onverantwoordelijkheid van techreuzen bloot. Trump en Brexit waren slechts vingeroefeningen. Wylie geeft een dringende waarschuwing voor de onzichtbare bedreiging van onze democratie.

...rd. Zie ... Om ons te beschermen tegen dataroof van grote techbedrijven hebben we betere collectieve regels nodig ... VPRO Tegenlicht: De grote dataroof | Agenda | Upstream ... . Maar tot het zover is, kunnen we zelf ook betere keuzes maken. We zetten er een aantal op een rij. De grote dataroof. Zijn er nog manieren om te ontsnappen aan de 'lange arm' van Silicon Valley? Pay as you like. woensdag 30 okt 2019, 20.00. wo 30 okt 2019, 20.00. Grote zaal. Deel. Tweet + Deel. E-mail. Accepteer de voorkeuren cookies om deze video te kunnen bekijken. De grote dataroof Harvard-professor S ... Tegenlicht Meetup in Den Haag: De Grote Dataroof | Pakhuis ... ... . E-mail. Accepteer de voorkeuren cookies om deze video te kunnen bekijken. De grote dataroof Harvard-professor Shoshana Zuboff ontsluiert Google en Facebook en onthult een genadeloze nieuwe fase van het kapitalisme, waarin de burger zelf als grondstof fungeert. Hoe kan hij de zeggenschap over zijn data terugkrijgen? / De grote dataroof. De grote dataroof Tegenlicht. 5-12-2019 | 1119 x bekeken | 0 reacties. 8. Harvard-professor Shoshana Zuboff ontsluiert Google en Facebook en onthult een genadeloze nieuwe fase van het kapitalisme, waarin de burger zelf als grondstof fungeert. In "De grote dataroof' legt Wylie de kwetsbaarheid van gebruikers van social media en de onverantwoordelijkheid van techreuzen bloot. Trump en Brexit waren slechts vingeroefeningen. Wylie geeft een dringende waarschuwing voor de onzichtbare bedreiging van onze democratie. Harvard-professor Shoshana Zuboff schreef een monumentaal boek over de nieuwe economische orde: The Age of Surveillance Capitalism....