mulders-gm.nl

Onder sterren

PUBLICATIE DATUM januari 2019
BESTANDSGROOTTE 12,14
ISBN 9789402311600
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Klaartje van Setten
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Onder sterren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Klaartje van Setten. Lezen Onder sterren online is nu zo eenvoudig!

Een sprankelende, originele feelgood-roman van een nieuwe Nederlandse auteurAls je een vakantiehuis beheert waar filmsterren en prinsen logeren, moet je niet te snel ergens raar van opkijken…Een boeiend inkijkje in de wereld van de jetset, tegen de adembenemende, romantische achtergrond van de Zwitserse bergenAls Josefien op een dag een brief krijgt van gravin Victoria, de tante van haar ex Jean, heeft ze nog geen idee hoezeer die haar leven zal veranderen. Victoria zoekt een beheerder voor haar luxe chalet in Zwitsersland. Aan haar neefje Jean, man van twaalf ambachten en dertien ongelukken, wil ze het niet toevertrouwen. Josefien, die met haar twee kinderen midden in het centrum van Amsterdam woont, droomt van rust en ruimte, en grijpt de kans, niet gehinderd door enige ervaring of voorkennis.Het chalet blijkt hoog op een berg te liggen, vlak bij het mondaine skioord Crans-Montana. Vanwege zijn luxe en privéligging is het bij uitstek geschikt voor verhuur aan exclusieve gasten: van Arabische prinsen en onderwereldfiguren uit Rusland, tot filmsterren en "keurig' getrouwde zakenmannen vergezeld door hun met privéjets ingevlogen callgirls. Josefiens gebrek aan ervaring in combinatie met de hoge standaard van haar gasten leidt vaak tot hilarische en bloedstollende taferelen. Ondertussen proberen Josefien en haar kinderen in te burgeren in de stugge lokale dorpsgemeenschap, wat op zijn zachtst gezegd niet meevalt.

...otje om bij de kamer te komen. Vanuit de kamer onder de waterspiegel heb je spectaculair zicht op het zeeleven, maar op het dak staat ook een bed, zodat je kunt kiezen: slapen onder water of slapen onder de sterren ... Bijzonder B&B Sterrenkubus De Nachtwacht Overijssel - Lattrop ... . Het optreden dat de Italiaanse tenor Andrea Bocelli zondag gaf in en voor een kathedraal in Milaan heeft diepe indruk gemaakt op de buitenlandse sterren. Een unieke overnachting onder de sterren. Romantiek voor twee of plezier voor het hele gezin. Perfect cadeau voor je partner en jezelf! Bestel in 1-2-3. Zo komt Chantal Janzen onder seks uit Sterren 10 jul. Een snelle update vanuit showbizzland: de laats ... Orion (sterrenbeeld) - Wikipedia ... . Romantiek voor twee of plezier voor het hele gezin. Perfect cadeau voor je partner en jezelf! Bestel in 1-2-3. Zo komt Chantal Janzen onder seks uit Sterren 10 jul. Een snelle update vanuit showbizzland: de laatste nieuwtjes en de meest besproken foto's en filmpjes van de sterren. Sterren onder de wolken . Jan Pitmeer van deze auteur; € 13, 50. 3 reviews Deel je mening en spaar voor gratis verzendkosten. Aantal: In winkelwagen. Hoe christenen in Laos door de Heilige Geest zijn onderwezen in de Bijbel, zonder enig contact met andere gelovigen. Onder sterren. Placeholder. Onder sterren. Als je prinsen, sjeiks en filmsterren te logeren krijgt, moet je niet te snel ergens raar van opkijken. Klaartje van Setten. Een sprankelende, originele feelgood-roman van een nieuwe Nederlandse auteur Gele sterren zijn rond de 6000 graden Celsius, rode sterren zijn ongeveer 3000 graden Celsius. Blauwe sterren zijn het heetst, ze zijn heter dan 30.000 graden Celsius. - Een zwaartekrachtsveld rond om een ster. Omdat elke ster een zwaartekrachtsveld heeft, trekt hij alles aan wat er op een bepaalde afstand omheen zit....