mulders-gm.nl

Holistisch zorgen voor je huisdier

PUBLICATIE DATUM juni 2019
BESTANDSGROOTTE 7,92
ISBN 9789020215694
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Niki J. Senior
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Holistisch zorgen voor je huisdier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Niki J. Senior. Lezen Holistisch zorgen voor je huisdier online is nu zo eenvoudig!

Holistisch zorgen voor je huisdier van Niki J. Senior is het handboek voor iedereen die nog beter voor zijn huisdier wil zorgen.Holistisch zorgen voor je huisdier van Niki J. Senior is het handboek voor iedereen die nog beter voor zijn huisdier wil zorgen. Met een ernstig ziek of gewond huisdier ga je natuurlijk naar de dierenarts. Maar zelf kun je ook heel veel doen om je kat of hond gezond te houden. In dit boek laat Nikki J. Senior zien hoe met eenvoudige, natuurlijke middelen die overal te koop zijn. Bijvoorbeeld door een kristal in de mand van je hond te leggen als hij artrose heeft, of je kat te behandelen voor een allergie met bloesemextracten. Door je energetische vermogens te activeren kun je je precies afstemmen op wat jouw dier nodig heeft.

...enarts. Maar zelf kun je ook heel veel doen om je kat of hond gezond te houden ... Holistisch zorgen voor je huisdier (e-boek) | Niki J ... ... . In dit boek laat Nikki J. Senior zien hoe met eenvoudige ... Holistisch zorgen voor je huisdier: met natuurlijke middelen en methoden als Bach-Bloesems, reiki en kristallen (Dutch Edition) eBook: Senior, Niki J.: Amazon.fr Home > Holistisch zorgen voor je huisdier van Niki J. Senior > Niki J. Senior. Niki J. Senior. Laatste update door Team AnkhHermes op 12 juni 2019. Media Boekservice, hét adres voor paarden- en andere dierenboeken. Media Bo ... Holistisch zorgen voor je huisdier (e-boek) | Niki J ... ... . Media Boekservice, hét adres voor paarden- en andere dierenboeken. Media Boekservice is al meer dan 30 jaar internationaal bekend als leverancier en uitgever van paarden- en andere dierenboeken. Wij hebben een online en fysieke winkel met een enorme collectie paarden - en hondenboeken , maar ook boeken en dvd's over andere dieren, planten en natuur. Get this from a library! Holistisch zorgen voor je huisdier : met natuurlijke middelen en methoden als Bach-Bloesems, reiki en kristallen. [Niki J Senior; Janke Greving] -- Ervaringsverhalen, tips en aanwijzingen vanuit een holistische, allesomvattende aanpak om ziekte of gedragsproblemen bij huisdieren te voorkomen en behandelen en het contact te verbeteren. Als u ziek bent door COVID-19, vermijd dan zo veel mogelijk rechtstreeks contact met uw huisdier. Laat indien mogelijk iemand anders voor uw dieren zorgen als u ziek bent. Als u toch voor uw huisdier moet zorgen, of in de buurt van dieren bent, was dan uw handen voor en na het contact met huisdieren en draag een mondkapje. Google je op holistisch? Dan komen termen als heel, geheel en allesomvattend naar boven. Speur je wat verder? Dan stuit je op de term: holistische visie. Een denkbeeld dat ervan uitgaat dat je lichaam, geest plus ziel één dynamisch geheel zijn en dus onderling nauw met elkaar verbonden. Maar, wat betekent een dergelijke zienswijze voor je gezondheid? En hoe pas je het toe in je dagelijkse leven?...