mulders-gm.nl

Dierenfamilies - Lamantijnen

PUBLICATIE DATUM mei 2013
BESTANDSGROOTTE 8,59
ISBN 9789055664641
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Steven Otfinofski
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Dierenfamilies - Lamantijnen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steven Otfinofski. Lezen Dierenfamilies - Lamantijnen online is nu zo eenvoudig!

Lamantijnen zijn grote zoogdieren die hun hele leven in warme wateren doorbrengen. Er zijn drie soorten: de Amazone-lamantijn, de Caribische lamantijn en de West-Afrikaanse lamantijn. Lamantijnen zijn elke dag 6 8 uur bezig om zon 50 tot 70 kilogram planten te eten. Vrouwelijke lamantijnen krijgen n jong tegelijk. Ze zorgen heel goed voor hun jong, en soms blijven ze wel drie jaar bij elkaar. Lamantijnen worden bedreigd door de jacht, door botsingen met motorboten en door watervervuiling.

... Chia is een geweldige auteur. Download en lees het boek Van stress naar evenwicht op onze website bank72 ... Zeekoeien. Dierenfamilies online kopen | Lobbes Speelgoed ... .nl. Helemaal vrij. U vindt Van stress naar evenwicht in PDF, ePUB, MOBI. 1 AUTEUR TITEL UITGEVERIJ SISO PRENTENBOEKEN Aguirre, Jorge Bomen voor de okapi's (Go Diego go!) Memphis Belle Apperley, Dawn Hoe verzorg ik een eenhoorn? (Prinses Roosje) Bakermat Bachelet, Gilles Wat een kat Lemniscaat Baeten, Lieve Kleine draak Manteau Beer, Hans de Kleine ijsbeer : vijf avonturen met Lars De Vier Windstreken Bert en Ernie en de dino baby (De avonturen van Bert en Ernie ... Vrouwelijke perversies is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Vrouwelijke perversies PDF t ... bol.com | Dierenfamilies - Wasberen, Steven Otfinofski ... ... ... Vrouwelijke perversies is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Vrouwelijke perversies PDF te downloaden op onze website imperialviennaorchestra.co.uk Er zijn ook andere boeken van de auteur Vrouwelijke perversies DOMINICAANSE REPUBLIEK (POLYGLOTT) is een geweldig boek. We raden u aan het boek van DOMINICAANSE REPUBLIEK (POLYGLOTT) PDF te downloaden op onze website 3dayslimburg.be Er zijn ook andere boeken van de auteur DOMINICAANSE REPUBLIEK (POLYGLOTT)...