mulders-gm.nl

Social media bijbel

PUBLICATIE DATUM december 2013
BESTANDSGROOTTE 7,27
ISBN 9789045315270
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jan Dijkgraaf
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Social media bijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Dijkgraaf. Lezen Social media bijbel online is nu zo eenvoudig!

De razendsnelle opkomst van social media is door de middelbare scholieren meteen opgepakt. Geen puber meer zonder smartphone, Twitter-account en Facebook-pagina. Het lijkt vaak wel of ze online wonen, onze 12- tot 18-jarigen. Ouders én docenten hebben meer moeite om te gaan leven in de nieuwe realiteit, die social media hebben gecreëerd. Velen van ons wennen er maar lastig aan of willen 'al die ellende' het liefst buiten de deur houden. Nou, dan is er slecht nieuws: het wordt niet minder, het wordt alleen maar meer. Leer er maar mee leven.Hoe?Dat wordt in de 'Social Media Bijbel' haarfijn uitgelegd. Hoe kunnen ouders en docenten, de mensen die jongeren in de cruciale leeftijd begeleiden van kindertijd naar volwassenheid, van de vijand die social media lijken een vriend maken? Hoe werken de verschillende social media? Wat zijn de gevaren? Hoe kunnen we ze juist positief inzetten? Kunnen we de relaties tussen 'oud' (ouders en docenten) en 'jong' (pubers) juist dankzij social media beter maken dan ooit tevoren? De 'Social Media Bijbel' geeft antwoord op alle vragen.

...is. Meer afbeeldingen. Social media Bijbel ... Social media bijbel (e-Book) - Phaedra Werkhoven | Boeken.com ... . Normale prijs: € 19,95 . Special Price € 5,98 . 1+1 gratis. Online uitverkocht. Bekijk de winkelvoorraad! Ontvang een email wanneer dit artikel weer op voorraad is. Inschrijven Voor 15:00 uur ... [Review] De Social Media Bijbel (voor ouders en docenten) - auteurs Jan Dijkgraaf & Phaedra Werkhoven. Door Patrick Petersen · 12 februari 2014 · 25.666 views In de bijbel vind ik heel duidelijk iets over social media. In 2 tim3: 1,2 staat dat er in de laatst ... 10 overeenkomsten tussen God en social media | PraiseAvond ... ... . In 2 tim3: 1,2 staat dat er in de laatste dagen (de eindtijd) de mensen liefhebbers van zichzelf zullen zijn. Denk aan de vele selfies die gemaakt worden. Een paar jaar terug vond men het nog raar dat mensen foto's van zichzelf maakten. Daarnaast is het probleem met Social Media dat de informatie op maat wordt gemaakt doordat je een specifiek profiel aanmaakt, met daarin persoonlijke gegevens (ben je een man/vrouw, je leeftijd, je hobbies, etc.) en omdat de gebruikte technieken erg ver gaan wordt ook je surfgedrag gemonitord en krijg je op basis hiervan gegevens te zien waarvan de Social Media provider denkt dat die ... Ook op social media...