mulders-gm.nl

Waarom zijn er zoveel soorten?

PUBLICATIE DATUM juni 2016
BESTANDSGROOTTE 10,8
ISBN 9789045031415
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Menno Schilthuizen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Waarom zijn er zoveel soorten? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Menno Schilthuizen. Lezen Waarom zijn er zoveel soorten? online is nu zo eenvoudig!

In Waarom zijn er zoveel soorten? verbaast bioloog Menno Schilthuizen zich over de enorme soortenrijkdom van al wat leeft, te beginnen bij zijn eigen achtertuin. Als hij de biodiversiteit in zijn tuin precies zou kennen, hoeveel zou die dan verschillen van die in de tuin van de buurvrouw? En als hij alle soorten zou tellen, springend over het ene tuinhek na het andere, hoe snel zou de soortenlijst dan groeien? Waarom is die diversiteit zo groot? En waar houdt het op?Schilthuizen neemt ons mee naar grotten, oerwouden en koraalriffen om die vragen te beantwoorden. Hij bezoekt laboratoria en proefvelden van bekende en minder bekende ecologen en laat de lezer kennismaken met klassieke en moderne theorieën.Waarom zijn er zoveel soorten? duikt in complexe ecosystemen en laat op toegankelijke wijze zien hoe alles met elkaar verbonden is en hoe kwetsbaar die verbindingen zijn.

... in de vraag waarom er zoveel verschillende kerken zijn ... Waarom zijn er zoveel verschillende stekkers en ... ... . Bekendste verschil. In de geschiedenis hebben er verschillende 'kerkscheuringen' plaatsgevonden, zoals dat ook wel genoemd wordt. Waarom zijn er zoveel soorten steen? Er zijn veel soorten stenen, van heel groot tot heel klein, van zwaar tot lichtgewicht. Ze zijn er in allerlei kleuren, en sommige zijn transparant, andere zijn ondoorzichtig. Waardoor is die bonte verzameling stenen ontstaan? De overvloed aan steensoorten is vooral te danken aan twee factoren. Waarom zijn er zoveel soorten? 1e druk is een boek va ... Waarom zijn er zoveel soorten? eBook door Menno ... ... . Waarom zijn er zoveel soorten? 1e druk is een boek van Menno Schilthuizen uitgegeven bij Atlas Contact, Uitgeverij. ISBN 9789045031415 In Waarom zijn er zoveel soorten? verbaast bioloog Menno Schilthuizen zich over de enorme soortenrijkdom van al wat leeft, te beginnen bij zijn eigen achtertuin. Waarom zijn er zoveel soorten? duikt in complexe ecosystemen en laat op toegankelijke wijze zien hoe alles met elkaar verbonden is en hoe kwetsbaar die verbindingen zijn. € 12,50 Paperback / softback Op voorraad. Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webwinkel Boekenwereld.com Direct Bestellen. Lees ... Waarom zijn er zoveel verschillende stekkers en stopcontacten? Last update: 16 mei 2020. ... De reden waarom de wereld nu opgescheept zit met maar liefst 15 verschillende soorten stekkers en wandcontactdozen, ligt voornamelijk aan het feit dat heel wat landen liever een eigen stekker wilden ontwerpen, ... De reden waarom er zoveel verschillende bierglazen zijn. Als bierliefhebber weet je dat er duizenden verschillende bieren op onze planeet te vinden zijn. En elk soort bier heeft een eigen soort glas en zelfs elk merk bier heeft verschillende glazen voor hun verschillende bieren. Er zijn zo veel bierglazen dat je niet meer weet waar je moet ... In Waarom zijn er zoveel soorten? verbaast bioloog Menno Schilthuizen zich over de enorme soortenrijkdom van al wat leeft, te beginnen bij zijn eigen achtertuin. Als hij de biodiversiteit in zijn tuin precies zou kennen, hoeveel zou die dan verschillen van die in de tuin van de buurvrouw? Waarom zijn er zoveel soorten? is een boeiend boek over de ecologie van soortenrijkdom. Het liet mijn her...