mulders-gm.nl

Overspannen door je baas

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 3,36
ISBN 9789021593173
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Rigo van Meer
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Overspannen door je baas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rigo van Meer. Lezen Overspannen door je baas online is nu zo eenvoudig!

Dit boek gaat over bazenstress. Dat is de stress die de baas medewerkers bezorgt. Dit boek is voor mensen bij wie het op het werk niet zo lekker loopt. Niet omdat het werk niet leuk is, of omdat ze hun werk niet goed doen, maar omdat ze moeite hebben met hun baas. Dat kan zo ver gaan dat je overspannen thuis komt te zitten. Heb je misschien last van bazenstress?Ga met de bazenstress-meter na hoe het ermee staat!Stressklachten en overspannenheid worden vaak beschouwd als vage en ongrijpbare klachten. Dat is niet terecht, want het gaat vaak om een bekend syndroom, namelijk de posttraumatische stress-stoornis PTSS. Dr. Rigo van Meer heeft op basis van jarenlange ervaring een uiterst helder boek geschreven voor mensen die zelf last hebben van stress op het werk, en voor hun familie, vrienden, collega's en bazen.Bazen kunnen met dit boek nagaan hoe ze hun medewerkers psychisch gezond kunnen houden, welke rol de cultuur van het bedrijf speelt en hoe stress door de baas een geduchte aanslag doet op de productivitiet van de medewerkers.Artsen en therapeuten die stressklachten en overspannenheid behandelen, vinden in dit boek belangrijke aandachtspunten en tips. Hetzelfde geldt voor personeelsfunctionarissen en medewerkers van ARBO-diensten.Dr. Rigo van Meer is psychiater en medisch directeur. Als psychiater heeft hij specifieke ervaring met het behandelen van overspannen mensen en als directeur is hij baas. Hij is gepromoveerd op de stress die familieleden van psychiatrische patiënten ondervinden. Als schrijver verdiende hij zijn sporen door het geven van voorlichting aan een breed publiek.

...d in aanvullende lichaamsklachten. Het stressniveau is hoog, waardoor zuren en gifstoffen toenemen ... OVERSPANNEN DOOR JE BAAS (Rigo van Meer) - Economie ... ... . Overspannen door werk door opzet of bewuste roekeloosheid. De werkgever hoeft tevens geen schadevergoeding te betalen wanneer de werknemer overspannen is geraakt door opzet of door bewuste roekeloosheid. Van opzet zal niet snel sprake zijn, aangezien er vrijwel geen werknemers zullen bestaan die opzettelijk overspannen door werk zullen raken. Door aan je baas te vragen welken taken er als eerste uitgevoerd moeten worden. Je baas kan op d ... Overspannen en werkgever - Viva Forum ... . Door aan je baas te vragen welken taken er als eerste uitgevoerd moeten worden. Je baas kan op deze manier niet van je verlangen dat je ander werk eerst moet inleveren! ... Overspannen: oorzaak, symptomen, behandeling In principe kan iedereen overspannen worden. 'Niet de overspannen werknemer, maar zijn baas is het probleem' Gratis registreren Heeft u een FD.nl account of bent u abonnee van Het Financieele Dagblad? Inloggen. U heeft een account, u bent abonnee? Log hier in. Krijg direct toegang tot dit artikel Gratis registreren. Stressfactoren door een narcistische baas. We snakken allen naar waardering (James/ Freud). Een narcist die je leiding geeft zorgt er voor dat je je super klein gaat voelen. De schuld ligt altij bij jou en het lijkt wel alsof je niks meer goed kunt doen. Het gevolg kan zijn dat je keihard gaat werken om toch maar iets aan waardering te kunnen ... OVERSPANNEN DOOR JE BAAS (Rigo van Meer) 20 20 x gezien 0 0 x bewaard sinds 14 jan. '20, 21:50. Bewaar. Bekijk de video Grote foto's € 11,50. Levering Ophalen of Verzenden Verzendkosten € 2,45. OVERSPANNEN DOOR JE BAAS (Rigo van Meer) € 11,50. 20 20 x gezien 0 0 x bewaard sinds 14 jan ... met uw baas of collega's, met uw familie, partner of kinderen; met uzelf of met uw gezondheid; met werk, geld of wonen; Problemen kosten altijd extra inspanning, omdat u probeert ze op te lossen, te vermijden of ermee om te gaan. U kunt overspannen worden wanneer u veel problemen heeft, en geen overzicht meer heeft...