mulders-gm.nl

Birk

PUBLICATIE DATUM april 2014
BESTANDSGROOTTE 7,64
ISBN 9789044532784
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jaap Robben
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Birk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Robben. Lezen Birk online is nu zo eenvoudig!

Mikael woont met zijn ouders op een afgelegen eiland tussen Schotland en Noorwegen. Op een dag verdwijnt zijn vader in zee en Mikael verzwijgt wat er is gebeurd. Schuld, troost en verwijten stapelen zich op, tot zijn moeder het onmogelijke van hem verlangt.

...duwd. Karl heeft hem als rivaal in de liefde ondergeduwd ... Recensie: Birk - Chicklit ... . Geschreven bij Birk. Eén eiland, drie huizen, vijf mensen. Dat is de entourage waarin Birk zich afspeelt. Als de negenjarige Mikael Hammerman met zijn vader aan het strand is, schiet de jongen zijn rode voetbal per ongeluk het water in. Birk Hammerman, zijn vader, probeert de bal terug uit zee te halen, maar het laatste wat de jongen van zijn vader ziet, is diens bleke lijf onder water. Birk leest gemakkelijk. In het begin kun je het idee h ... Jaap Robben schrijft een roman die je langzaam de keel ... ... . Birk leest gemakkelijk. In het begin kun je het idee hebben dat je een kinderboek in handen hebt, maar gaandeweg krijg je een ander gevoel: het verhaal snoert je de keel. Het wordt chronologisch verteld met een paar flashbacks; dat zijn vooral herinneringen van Mikael aan de tijd dat zijn vader er nog was. Birk door Jaap Robben Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Birk. Mikael woont met zijn moeder op een afgelege...