mulders-gm.nl

Prijs

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 6,83
ISBN 9789014071176
TAAL NEDERLAND
AUTEUR none
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Prijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Prijs online is nu zo eenvoudig!

Prijs 1e druk is een boek uitgegeven bij Samsom. ISBN 9789014071176 Prijs en prijsbeleid in marketing. Heel belangrijk, want voordat toegevoegde waarde kan resulteren in winst (voor zowel de klant als voor het bedrijf), moet een prijs worden betaald. Niet alleen in financi le of economische, maar ook in psychologische termen, mede bepaald door de specifieke kenmerken van de klantrelatie. Recentelijk is door de prijsvorming in de ,nieuwe' economie de belangstelling voor dit relatief ondergewaardeerde element van de marketingmix weer toegenomen. De selectie van bijdragen in deze marketing Wijzer gaat in op de verhouding tussen prijs, waarde en winst. Winst is zeer gevoelig voor prijsveranderingen en een goed doordachte prijsstrategie vormt de kortste route naar winst. Op deze route wijst het stappenplan voor het zetten van de 'ideale' prijs in het overzichtsartikel de weg. Naast een overzicht van klassieke en nieuwere prijsstrategie n biedt dit boek een moderne kijk op de totstandkoming van waarde en winst. Zowel marketing- als product- en accountmanagers zullen met dit boek als handvat, het instrument prijs deskundiger en met meer succes kunnen inzetten.

... Prijs bij levering aan huis (1) Prijs en vracht (1) Prijs en vracht (afk ... prijs - Wiktionary ... .) (1) Prijs per aantal (1) Prijs per gefabriceerd stuk (1) Prijs per hoeveelheid (1) Prijs ter beschikking stellen (1) Prijs toekennen (1) Prijs van de buitenlandse geldeen... (1) Prijs van de wetenschap (1) Prijs ... Prijs 1) Aankoopsom 2) Aanmoediging 3) Bedrag 4) Bedrag dat je moet betalen als je iets koopt 5) Bedrag van aankoop 6) Beker 7) Bekroning 8) Beloning 9) Beloning bij een wedstrijd 10) Beloning voor een bijzondere prestatie 11) Betaalde som 12) Buit 13) Buit gemaakt schip 14) Economische terminologie 15) Eer De prijs van een goed of dienst is het geldbedrag dat voor dat goed of die dienst moet worden betaald om het goed in eigendom of de dienst geleverd te krijgen. In de economie is de prijs het bedrag (meestal in geld) dat betaald wor ... De officiële mazoutprijs | Informazout ... . In de economie is de prijs het bedrag (meestal in geld) dat betaald wordt bij verhandeling van een goed of een dienst (gerealiseerde prijs bij een koopovereenkomst), of het bedrag dat gevraagd wordt (vraagprijs) of geboden wordt ... Wat de prijs stookolie 2020 betreft, kun je gerust zijn als mazoutgebruiker: het beschermingsmechanisme dat de overhe...