mulders-gm.nl

Magische praktijken

PUBLICATIE DATUM juli 2018
BESTANDSGROOTTE 4,37
ISBN 9789492086754
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Alice Hoffman
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Magische praktijken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alice Hoffman. Lezen Magische praktijken online is nu zo eenvoudig!

''Er is een aantal dingen dat Sally Owens zeker weet: Gooi gemorst zout altijd over je linkerschouder. Zet rozemarijn bij het tuinhek. Doe peper door de aardappelpuree. Plant rozen en lavendel, die brengen geluk. Word verliefd als je de kans krijgt.' Al meer dan 200 jaar krijgen de Owens-vrouwen de schuld van alles wat er misgaat in hun stadje in Massachusetts. Nadat hun ouders zijn verongelukt, worden de zusjes Gillian en Sally Owens opgevoed door hun wereldvreemde tantes, die magische krachten bezitten. Als buitenstaanders worden ze op school gepest en de zusjes willen niets liever dan vluchten. De een trouwt op jonge leeftijd, de ander loopt van huis weg. Jaren later brengt een tragedie ze weer samen. En de zusjes leren dat wat er ook gebeurt, ze altijd elkaar hebben. Magische praktijken is een betoverende roman over liefde, familie, vergeving en dagelijkse betoveringen.

...efde.' - Denver Post 'Betoverend en met veel humor verteld verhaal ... Magische praktijken van Alice Hoffman | Boek en recensies ... ... . Alice Hoffmans kenmerkende schrijfstijl is optimistisch, levendig en adembenemend ... Magische praktijken is een heerlijke roman over magie en echte liefde, over familie en dagelijkse betoveringen. Het boek werd verfilmd met Sandra Bullock en Nicole Kidman in de hoofdrollen. In 2019 verschijnt bij Orlando de vertaling van Rules of magic ( Magische regels ), over het verhaal dat voorafgaat aan Magische praktijken … Magische praktijken op de groenteafdeling. Posted on mei 23, 2019 | by Carolijn Vet. De heerlijkheid van bo ... Magische praktijken [e-Book] - Alice Hoffman - (ISBN ... ... . Posted on mei 23, 2019 | by Carolijn Vet. De heerlijkheid van boodschappen doen met vermoeide kleine kinderen. Ik zie een vrouw met drie kleine kinderen in de supermarkt. De baby zit krijsend in de winkelwagen. Magische praktijken | ISBN 9789492086754 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Magische praktijken' door Alice Hoffman - Onze prijs: €12,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Magische praktijken. De zusjes Gillian en Sally Owens worden opgevoed door hun wereldvreemde tantes, die de meisjes ontzag voor de natuur bijbrengen en en passant ook nog wat hekserij Eenmaal volwassen gaan de zusjes ieder hun eigen weg. Vele jaren zijn verstreken als op een dag Gillian voor Sally's huis stopt, met achter in haar auto het lijk van haar minnaar, James. Magische praktijken is een betoverende roman over liefde, familie, vergeving en dagelijkse betoveringen. dit werk kent de volgende uitvoeringen. E-book (epub) ISBN 9789492086754 verschijningsdatum 17/07/2018. NUR 302 Vertaalde literaire roman, novelle imprint Uitgeverij Orlando uitgever. NBC - Orlando. taal Neder...