mulders-gm.nl

De keukentafel van het Noorden

PUBLICATIE DATUM oktober 2017
BESTANDSGROOTTE 3,57
ISBN 9789048838639
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Yvon Jaspers
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De keukentafel van het Noorden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yvon Jaspers. Lezen De keukentafel van het Noorden online is nu zo eenvoudig!

In De keukentafel van het Noorden toont Yvon Jaspers haar passie voor de Scandinavische keuken. Een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, vol maakbaar, betaalbaar, puur en vooral heerlijk eten.Geen haute cuisine, maar koken op open vuur, stoven, sudderen, vissen, paddenstoelen zoeken, vlierbloesem plukken én bakken. Van smushi tot smörrebröd, van kanelbullar tot kladdkaka. Vanaf nu geen dag meer zonder fika en nooit meer een winter zonder hygge.

...,00. E L James Grey ... Over het boek: In De keukentafel van het Noorden toont Yvon Jaspers haar passie voor de Scandinavische keuken ... De keukentafel van het Noorden boekreview | Bakkenderwijs ... . Een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, vol maakbaar, betaalbaar, puur en vooral heerlijk eten. Geen haute cuisine, maar koken op open vuur, stoven, sudderen, vissen, paddenstoelen zoeken, vlierbloesem plukken én bakken. Nu al verkrijgbaar bij jouw Bruna en ook nog eens met 5 euro korting! Met De keukentafel van het Noorden van Yvon Jaspers kun je niet anders dan... De keukentafel van het Noorden. Recepten uit Scandinavië [Recensie] Yvon Jaspers is fan van de Scandinavische keuken en way of l ... De keukentafel van het Noorden - Yvon Jaspers ... ... ... De keukentafel van het Noorden. Recepten uit Scandinavië [Recensie] Yvon Jaspers is fan van de Scandinavische keuken en way of life. In De keukentafel van het Noorden deelt ze haar liefde voor Scandinavië met ons. We... 'Fika, Hygge en maak je leven zo lekker mogelijk' Lees hier meer over dit kookboek: 'In De keukentafel van het Noorden toont Yvonne Jaspers haar passie voor de Scandinavische keuken. Een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, vol maakbaar, betaalbaar, puur en vooral heerlijk eten. Geen haut cuisine, maar koken op open vuur,… De keukentafel van het Noorden is een boek waar jouw dagelijks leven van op zal knappen! Een boek vol maakbaar en betaalbaar, maar vooral ook heerlijk eten uit het Noorden. Yvon Jaspers toont haar passie voor de Scandinavische keuken. Geen haute cuisine, maar koken op open vuur, stoven, ... In De keukentafel van het Noorden toont Yvon Jaspers haar passie voor de Scandinavische keuken. Een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, vol maakbaar, betaalbaar, puur en vooral heerlijk eten. Geen haute cuisine, maar koken op open vuur, stoven, sudderen, vissen, paddenstoelen zoeken, vlierbloesem plukken én bakken. De keukentafel van het Noorden blijkt ook een boek waarin zij, echtgenoot Pieter en kinderen Keesje (12) en Tijl(10) - allen gehuld in gebreide truien - opzichtig het Nordic geluksgevoel uitstralen en promoten volgens het fika - en hygge-concept. Yvon Jaspers en het Noorden. Het kookboek De keukentafel van het Noorden heeft een voor mij verrassende auteur: Yvon Jaspers, die je waarschijnlijk wel kent van Boer zoekt vrouw of Het klokhuis.Ze blijkt 'iets' te hebben met het Noorden: ze wordt er zo gelukkig van, dat het haar niets zou verbazen als haar roots bij de Vikingen liggen....