mulders-gm.nl

Droomopa

PUBLICATIE DATUM november 2018
BESTANDSGROOTTE 6,39
ISBN 9789025876258
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Dolf Verroen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Droomopa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dolf Verroen. Lezen Droomopa online is nu zo eenvoudig!

Prachtige en intrigerende novelle over een kleinzoon die zijn opa verliest. Vannacht is mijn opa gestorven. Hij ligt aan zijn eigen kant van het bed. Zijn ogen dicht, zijn handen gevouwen boven het dekbed. Zijn mond lacht een beetje, alsof hij het leuk vond om dood te gaan.Hij ziet er niet erg dood uit, een beetje alsof hij slaapt. En toch. Ik weet opeens wat ik echt zie: hij droomt niet meer.Thomas logeert bij opa en oma wanneer zijn opa plotseling doodgaat. Zomaar, in zijn slaap. Thomas is bang dat hij opa zal vergeten, zijn opa die altijd zulke bijzondere dromen had…Eerder maakten Dolf Verroen en Charlotte Dematons het veelgeprezen Kinderboekenweekgeschenk Oorlog en vriendschap, waarin Dolf zijn herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog verwerkte. Nu sturen ze opnieuw samen een kleinood de wereld in, een verstild verhaal over een jongen die zijn opa moet missen.

...cht een beetje, alsof hij het leuk vond om dood te gaan ... Droomopa - Lezen is leuk ... . Hij ziet er niet erg dood uit, een beetje alsof hij slaapt. En toch. Ik weet opeens wat ik echt zie: hij droomt niet meer. Thomas logeert bij opa en oma wanneer zijn opa plotseling doodgaat. Droomopa. door Charlotte Dematons, Dolf Verroen. By Femke on 16 november 2019. Thomas logeert bij opa en oma wanneer zijn opa plotseling doodgaat. Zomaar, in zijn slaap. Thomas is bang dat hij opa zal vergeten, zijn opa die ... Droomopa, Dolf Verroen | Donner ... . Thomas is bang dat hij opa zal vergeten, zijn opa die altijd zulke bijzondere dromen had ... Recensie: Droomopa - Dolf Verroen. In Droomopa maken we kennis met Thomas, die een weekje bij zijn opa en oma logeert.En dan gaat zijn opa dood, zomaar ineens, in zijn slaap. Thomas is bang dat hij zijn opa zal vergeten, zijn opa die altijd zulke bijzondere dromen had en die ook altijd in geuren en kleuren vertelde aan Thomas. Zwart wit waar het zwart wit moet zijn, met steeds een klein rood accent dat staat voor de kleinzoon. Thomas draagt een rood petje en op de eerste prent in kleur zien we hem samen met opa aan de keukentafel tijdens een logeerpartij. Die nacht gaat opa dood. 'Zomaar,' zegt mijn oma. 'Hij porde me […] Bestel Droomopa van Dolf Verroen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Kinderliteratuur:Je geeft je nog niet meteen gewonnen voor 'Droomopa', het nieuwe kinderboek van de 90-jarige Dolf Verroen. Maar de a...