mulders-gm.nl

StruX - Economie en handel Assistent logistiek; Deel 3 van 6

PUBLICATIE DATUM april 2015
BESTANDSGROOTTE 8,19
ISBN 9789037222166
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Tessel Mulder
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen StruX - Economie en handel Assistent logistiek; Deel 3 van 6 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tessel Mulder. Lezen StruX - Economie en handel Assistent logistiek; Deel 3 van 6 online is nu zo eenvoudig!

StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm.Voor het profieldeel zijn de leer-/werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal).Dit leer-/werkboek richt zich op het entreeprofiel assistent logistiek. De deelnemer leert in dit leer-/werkboek hoe hij goederen en/of producten in een (ICT)-systeem moet invoeren en retourgoederen, emballage en overig verpakkingsmateriaal verzendklaar maakt. Aan bod komt hoe de deelnemer kan controleren of de goederen en/of producten in het voorraadsysteem staan en of het invoeren van gegevens goed is gegaan. Ook komt aan bod hoe de deelnemer retourgoederen kan verpakken en kan controleren op juistheid, hoeveelheid en aantallen.Het leer-/werkboek is voor 72 sbu.

...etbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm ... Boeken voor de Onderwijsassistent Techniek vind je op ... ... . StruX - Economie en handel Assistent logistiek; Deel 3 van 6 StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm. 'Economie en handel Assistent logistiek. deel 6 van 6, inventariseert de voorraad / m ... Boeken voor de Onderwijsassistent Techniek vind je op ... ... . 'Economie en handel Assistent logistiek. deel 6 van 6, inventariseert de voorraad / magazijninventaris' door Tessel Mulder - Onze prijs: €13,25 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Economie en handel Assistent logistiek. deel 6 van 6. Tessel Mulder - Hardback. Details StruX biedt leer-/werkboek voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm. 2 Colofon Uitgeverij: Edu Actief b.v Auteur: Tessel Mulder, Philein Educatieve teksten Inhoudelijke redactie: Daphne Ariaens Titel: Economie en handel: Assistent logistiek Deel 3 van 6 Verzamelt goederen/producten/ emballage/verpakkingsmaterialen ISBN: Edu Actief b.v Behoudens de in of krachtens de Auteurswet gestelde uitzonderingen mag niets uit deze uitgave worden verveelvoudigd, opgeslagen ... StruX is een complete methode voor deelnemers in het praktijkonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en de entreeopleiding. Met StruX leidt u deelnemers op naar een zelfstandige plaats in de maatschappij en naar arbeid. En als entreeopleiding leidt u deelnemers indien mogelijk naar een mbo niveau 2-opleiding. StruX - Assistent plant of (groene) leefomgeving deel 4 van 4 1e druk is een boek van Hanneke Jansen uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037222456 StruX biedt leer-/werkboek voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. Economie en handel Assistent logistiek Deel 6 van 6 Inventariseert de voorraad/magazijninventaris Colofon Uitgeverij: Edu Actief b.v Auteur: Tessel Mulder, Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis. bol.com. StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inz...