mulders-gm.nl

Geheim van de bevroren boerderij

PUBLICATIE DATUM februari 2016
BESTANDSGROOTTE 6,51
ISBN 9789025869557
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Ivan & Ilia
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Geheim van de bevroren boerderij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ivan & Ilia. Lezen Geheim van de bevroren boerderij online is nu zo eenvoudig!

De boerderij waar de oma van Kim vroeger altijd speelde bestaat nog. Maar het is lang geleden dat er iemand in woonde. Het lijkt of de tijd daarbinnen heeft stilgestaan, ziet Kim als ze er stiekem in rondloopt.Dan hoort ze dat de gemeente de oude boerderij wil slopen. Dat mag niet gebeuren! Want oma kan niets meer onthouden, maar juist over die boerderij weet ze nog van alles te vertellen.Hoe moet Kim de slopers tegenhouden? En kan oma haar helpen?

...n. Bestel Het geheim van de bevroren boerderij van Hans Kuyper;;ivan & ilia ... LEESTIPS: HET GEHEIM VAN DE BEVROREN BOERDERIJ - Hans ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het boek Het geheim van de bevroren boerderij, geschreven door Hans Kuyper, , koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het geheim van de bevroren boerderij direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. De boerderij waar de oma van Kim vroeger altijd speelde bestaat nog. Maar ... LEESTIPS: HET GEHEIM VAN DE BEVROREN BOERDERIJ - Hans ... ... . De boerderij waar de oma van Kim vroeger altijd speelde bestaat nog. Maar het is lang geleden dat er iemand in woonde. Het lijkt of de tijd daarbinnen heeft stilgestaan, ziet Kim als ze er stiekem in rondloopt. Dan hoort ze dat de gemeente de oude boerderij wil slopen. Dat mag niet gebeuren! Want oma kan niets meer onthouden, maar juist over die boerderij weet ze nog van alles te vertellen. 28-feb-2016 - Deze pin is ontdekt door Marieke Schrama. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. 'Het geheim van de bevroren boerderij' door Hans Kuyper, - Onze prijs: €13,99 - Op werkdagen ...