mulders-gm.nl

Het geestelijk sieraad van Christus' bruiloftskinderen

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 6,55
ISBN 9789087181659
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Willem Teellinck
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het geestelijk sieraad van Christus' bruiloftskinderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Teellinck. Lezen Het geestelijk sieraad van Christus' bruiloftskinderen online is nu zo eenvoudig!

In 1620 publiceerde Willem Teellinck, de grondlegger van de Nadere Reformatie in Nederland, zijn boek over de praktijk van het Heilig Avondmaal onder de titel 'Het geestelijk sieraad van Christus' bruiloftskinderen'. Het werd een toonaangevend geschrift over de juiste omgang met dit door Christus ingestelde sacrament. Groot belang hecht Teellinck aan de zelfbeproeving. Het lijdt echter geen twijfel dat zijn oproep tot zelfonderzoek niet de bedoeling heeft dat men het Avondmaal zal mijden, maar dat men tot de rechte deelname komt. Het treffende van Teellincks benadering is dat hij de klem op wat vereist is, harmonieus laat samengaan met een ruime nodiging. Met een inleiding van prof. dr. A. de Reuver. Hertaald door C. Bregman. Doelgroep: Predikanten, ambtsdragers en gemeenteleden.

...ling heeft dat men het Avondmaal zal mijden, maar ... TEELLINCK, Willem - Het geestelijk sieraad van Christus ... ... ... Willem Teellinck is een geweldige auteur. Download en lees het boek Het geestelijk sieraad van Christus' bruiloftskinderen (1620) op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Het geestelijk sieraad van Christus' bruiloftskinderen (1620) in PDF, ePUB, MOBI. Het aantal geschriften dat van hem gepubliceerd werd ligt rond de zestig. Vanwege de omvang en vooral de brede verspreiding van zijn oeuvre , is hij wellicht te houden voor de belangrijkste vertegenwoordiger ervan. Het geestelijk sieraad van Christus\ bruiloftski ... Het geestelijk sieraad van Christus' bruiloftskinderen ... ... . Het geestelijk sieraad van Christus\ bruiloftskinderen gaat over de praktijk van het Heilig Avondmaal. In 1620 publiceerde Willem Teellinck, de grondlegger van de Nadere Reformatie in Nederland, zijn boek over de praktijk van het Heilig Avondmaal onder de titel 'Het geestelijk sieraad van Christus' bruiloftskinderen'. Het werd een toonaangevend geschrift over de juiste omgang met dit door Christus ingestelde sacrament. In 1620 publiceerde Willem Teellinck, de grondlegger van de Nadere Reformatie in Nederland, zijn boek over de praktijk van het Heilig Avondmaal onder de titel 'Het geestelijk sieraad van Christus' bruiloftskinderen'. Het werd een toonaangevend geschrift over de juiste omgang met dit door Christus ingestelde sacrament. Groot belang hecht Teellinck aan de zelfbeproeving. In 1620 publiceerde Willem Teellinck, de grondlegger van de Nadere Reformatie in Nederland, zijn boek over de praktijk van het Heilig Avondmaal onder de titel 'Het geestelijk sieraad van Christus' bruiloftskinderen'. Het werd een toonaangevend geschrift over de juiste omgang met dit door Christus ingestelde sacrament. In 1620 publiceerde Willem Teellinck, de grondlegger van de Nadere Reformatie in Nederland, zijn boek over de praktijk van het Heilig Avondmaal onder de titel 'Het geestelijk sieraad van Christus' brui...