mulders-gm.nl

Kooktechnieken

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 3,90
ISBN 9789027417428
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Donald E. Lundberg
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Kooktechnieken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Donald E. Lundberg. Lezen Kooktechnieken online is nu zo eenvoudig!

Een instructieve gids voor iedereen die vertrouwd wil raken met het hoe en waarom van het koken en de processen die zich daarbij voltrekken. Een educatief vraag- en antwoordspel met diepgaande en volledige informatie over alle elementaire begrippen die bij het koken van toepassing zijn. Het geeft alle basisbereidingen van vlees, wild en gevogelte, vis, schelp- en schaaldieren, soepen, sauzen, eieren, groenten, dressings en salades, brood en gebak, en uitgebreide produktinformatie.

...re on Facebook Share. Share on Twitter Tweet ... Kooktechnieken | njam! ... . Share on Pinterest Share. Voorbewerkingen. Fileren Het verwijderen van bot, been en graat uit vlees en vis. Mise-en-place Voorbereidende handelingen in de keuken. Frans voor "op zijn plaats leggen ... Recepten en kooktips voor klassieke gerechten en ingredienten. Een back-to-basics kookboek. Ideaal voor expats, thuiskoks en dieetkoks die eten en drinken van begin tot eind zelf bereiden. Kooktechnieken Wat is blancheren? Hoe rook ... Kooktechnieken | njam! ... . Kooktechnieken Wat is blancheren? Hoe rook je optimaal een stuk vlees of gevolgelte? In deze rubriek geven we je antwoord op deze vragen en leggen je uit hoe je deze technieken optimaal toepast om je gerechten perfect op tafel te krijgen! Met vlees kan je heel veel kanten op. Je kan vlees bakken, braden of grillen, maar ook stomen, smoren en stoven. Sommige kooktechnieken zijn misschien nieuw voor je, andere ken je al. We leggen ze graag aan je uit, compleet met de fijne kneepjes van het vak. Kom je in recepten meer termen tegen die je Kooktechnieken Bereidingstechnieken kunnen herleid worden tot twee basisprincipes: garen door concentratie en garen door expansie. Concentratie heeft tot doel de eigen voedingssappen op te sluiten in het product door het oppervlak dicht te schroeien of te korsten door bakken, braden, grillen, frituren, roerbakken, roosteren of sauteren. njam! - van groentje tot topchef, ook dankzij de kooktechnieken die je vindt op onze website. Voedselbereiding is het verwerken van grondstoffen in een voor menselijke consumptie geschikte toestand. Vaak wordt hierbij ook aandacht besteed aan de smaak, geur en textuur van het ...