mulders-gm.nl

De haakbijbel

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 8,42
ISBN 9789089983756
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Sarah Hazell
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De haakbijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Hazell. Lezen De haakbijbel online is nu zo eenvoudig!

Dit boek is bedoeld om haakliefhebbers kennis te laten maken met allerlei nieuwe steken en creatieve manieren om te haken. Het staat boordevol steken, technieken en haakpatronen. Elke steek wordt uitgelegd aan de hand van foto’s, werkbeschrijvingen, telpatronen en voorbeelden.

...del De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... bol.com | De Grannysquares Bijbel (nw editie), Sarah ... ... . De haakbijbel is de absolute must have voor elke haakster! In de haakbijbel staan 200 technieken uitgelegd in woord en beeld. Hiermee haal je een naslagwerk in huis waar je nog jaren lang plezier van zult hebben. Ideaal voor zowel beginners als gevorderden! De haakbijbel is bedoeld om haakliefhebbers kennis te laten maken met allerlei nieuwe steken en creatieve manieren om te haken. Het staat boordevol steken, technieken en haak ... De haakbijbel - Ouderwets Haken ... . Het staat boordevol steken, technieken en haakpatronen. Elke steek wordt stap voor stap uitgelegd aan de hand van foto's werkbeschrijvingen, telpatronen en gehaakte voorbeelden. In dit boek vind je alle populaire haakpatronen: clusters, noppen en moezen, kantachtige ... De Haakbijbel, Sarah Hazell (paperback) - Een onmisbare gids met maar liefst 200 haaksteken en technieken om te haken - Een mooi uitgevoerd haakboek voor beginnende en gevorderde haaksters, één die elke haakliefhebber in de kast moet hebben liggen! De haakbijbel. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Ophalen. Bieden 20 mei. '20. Groningen 20 mei. '20. Evelien Groningen. Haakbijbel Softcover - Sarah Hazell. Dit boek is bedoeld om haakliefhebbers kennis te laten maken met allerlei nieuwe steken en creatieve manieren om te haken. De haakbijbel. Sarah Hazell Paperbackflaps 192 pagina's 190 x 245 mm NL. 978-90-8998-375-6. € 9, 95. Omschrijving. Dit boek is bedoeld om haakliefhebbers kennis te laten maken met allerlei nieuwe steken en creatieve manieren om te haken. Het staat boordevol steken, technieken en haakpatronen. 21-jan-2015 - bol.com | De haakbijbel, Sarah Hazell | 9789089983756 | Boeken De haakbijbel - Sarah Hazell - 1st -+ Skip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery. Product omschrijving. Dit boek is bedoeld om haakliefhebbers kennis te laten maken met allerlei nieuwe steken en creatieve manieren om te haken. De showroomochtenden hebben wij voor de komende tijd geannuleerd i.v.m. het Coronavirus Zodra het weer mag en kan zullen wij u hiervan op de hoogte brengen. Wel blijven wij de online bestellingen verwerken en versturen, natuurlijk met de hygiëne maatregelen die zijn voorgeschreven. Welkom bij de Haakbaak! De plek op internet waar ik laat zien wat ik aan het haken ben, artikelen uit mijn winkel bespreek en patronen met jullie deel. Kortom een plek vol inspiratie en informatie voor iedereen die haken een warm hart toedraagt. De haakbijbel van Sarah Hazell kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789089983756....