mulders-gm.nl

Boom Basics - Contractenrecht

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 10,95
ISBN 9789462749733
TAAL NEDERLAND
AUTEUR A.P. Koburg
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Boom Basics - Contractenrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.P. Koburg. Lezen Boom Basics - Contractenrecht online is nu zo eenvoudig!

De Boom Basics geven je snel inzicht in een rechtsgebied. Door de duidelijke schema's, de puntsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden kom je direct tot de kern van de zaak. Perfect voor tentamenvoorbereiding of een snelle opfrissing van je kennis! De Boom Basics zijn bestemd voor studenten die een (juridische) opleiding volgen aan een universiteit of hogeschool.

...462905801. Gratis verzending, Slim studeren ... Boom Basics Contractenrecht door Lotte Kremers (Boek ... ... . Studystore.nl In deze Boom Basics komt het contractenrecht aan bod.De Boom Basics geven je snel inzicht in een rechtsgebied. Door de duidelijke schema's, de puntsgewijze u... In deze Boom Basics komt het contractenrecht aan bod. De Boom Basics geven je snel inzicht in een rechtsgebied. Door de duidelijke schema's, de puntsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden kom je direct tot de kern van de zaak. Perfect voor tentamenvoorbereiding of een ... Boom Basics Contractenrecht | Boom Uitgevers Den Haag ... . Perfect voor tentamenvoorbereiding of een snelle opfrissing van je kennis! 'Boom Basics Contractenrecht' door Lotte Kremers - Onze prijs: €14,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis De Boom Basics geven je snel inzicht in een rechtsgebied. Door de duidelijke schema's, de puntsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden kom je direct tot de kern van de zaak. Perfect voor tentamenvoorbereiding of een snelle opfrissing van je kennis! De Boom Basics zijn bestemd voor studenten die een (juridische) opleiding volgen aan een universiteit of hogeschool. Vind alle studiedocumenten for Contractenrecht - Boom Basics van A.P. Koburg; Aalt Willem Heringa; C.J.H. Jansen Boom Basics contractenrecht is een zeer handig compact boekje om naast de hoofdliteratuur te gebruiken om de stof beter te begrijpen. Daarnaast is het een zeer handig boekje om snel iets op te zoeken. Boom Basics contractenrecht is helder geschreven, goed begrijpbaar en een aanrader voor iedere rechtenstudent of jurist. Boom Basics Contractenrecht - Boom Basics van A.P. Koburg (boek, paperback, ISBN 9789462905801). De Boom Basics geven je snel inzicht in een rechtsgebied. Door de duidelijke schema's, de puntsgewijze uitleg en de... Boom Basics Contractenrecht...