mulders-gm.nl

De pelikaan

PUBLICATIE DATUM november 2017
BESTANDSGROOTTE 5,28
ISBN 9789028280144
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Martin Michael Driessen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De pelikaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Michael Driessen. Lezen De pelikaan online is nu zo eenvoudig!

Andrej is postbode in een slaperig stadje aan de Adriatische kust in communistisch Joegoslavië. Josip is verantwoordelijk voor de kabeltrein naar het heldenmonument boven op de heuvel. Hij is ongelukkig getrouwd en houdt er een minnares op na. Amateurfotograaf Andrej weet beelden van een amoureuze ontmoeting vast te leggen en begint Josip ermee te chanteren. Kort hierna ontdekt Josip dat postbode Andrej brieven open stoomt en geld steelt. Om aan de verwachtingen van zijn onbekende chanteur te voldoen begint hij op zijn beurt Andrej te chanteren. Intussen kabbelt de blauwe zee rustig door. Met een gedegen blik op beider geestesgesteldheid en met empathie zet Martin Michael Driessen zijn hoofdpersonen vast in een parabel van wederzijdse gebondenheid. Deze roman toont tegen een achtergrond van kapitalistisch hoogstandjes als gokken en knevelarij in laat-communistische Joegoslavië Driessens ongeëvenaarde vermogen alledaags leven te verheffen tot opwindende literatuur.

...he vliegtuig "De Pelikaan". Een postvlucht die plaatsvond in 1933 en samenviel met de officiële opening van dit bedrijf ... De Pelikaan ... . Restaurant De Pelikaan Herebaan-West 8, 3530 Houthalen-Helchteren Welkom. Chef Dirk Mentens werkt met een seizoensgebonden keuken die bekend staat om zijn verse, kwaliteitsvolle producten en degelijke porties. Geniet van de ... De wederzijdse chantage in De pelikaan, de vierde roman van schrijver en regisseur Martin Michael Driessen, wordt in gang gezet door een contactadvertentie.Een jongere vrouw zoekt een 'zorgzame, charmante heer'. Josip Tudjman, de bestuurder van een kabeltrein in een Kroatisc ... R.M.H.C. de Pelikaan ... .Een jongere vrouw zoekt een 'zorgzame, charmante heer'. Josip Tudjman, de bestuurder van een kabeltrein in een Kroatisch stadje aan het einde van de jaren tachtig, zoekt een uitweg uit zijn liefdeloze huwelijk met een schizofrene vrouw ... Welkom Welkom bij Cafe Restaurant De Pelikaan Nieuwemeerdijk 447 1171 PA Badhoevedorp. Telefoon: 020 6041825 Het pareltje van De Pelikaan Vakantiewoningen (en misschien wel van Texel) vindt u aan de rand van het pittoreske en culturele dorpje Den Hoorn. Wilt u het eiland "op sien Texels" beleven dan schiet u met 't Wambuis in de roos! Een lieflijk rijksmonument geschikt voor 4 tot 6 personen. 6-persoons rijksmonument...