mulders-gm.nl

Bondgenoot

PUBLICATIE DATUM maart 2008
BESTANDSGROOTTE 11,91
ISBN 9789072455857
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Henk Fransen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bondgenoot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Fransen. Lezen Bondgenoot online is nu zo eenvoudig!

Bondgenoot, autobiografie van een immuuncel: Een bijzondere metafoor over leegte en vervulling, over ziekte en gezondheidHet boek geeft spelenderwijs inzicht in tal van factoren betreffende het zelfherstellend vermogen van de mens.

...ds september dat ik borstkanker heb en heb bij mijn eerste gesprek in het ziekenhuis aangegeven dat chemotherapie voor mij onbespreekbaar is omdat iets wat je immuunsysteem afbreekt nooit goed voor je kan zijn en dat alle vezels in mijn lichaam zich daar tegen verzetten ... bol.com | Ouders als bondgenoot | 9789075569551 | James ... ... . Een alliantie of een bondgenootschap is een verdrag tussen staten, zakenpartners of individuen, omwille van een gemeenschappelijk voordeel.. Allianties kunnen militair van aard zijn. Dit soort allianties komt veelvuldig voor in de geschiedenis. Een bekend voorbeeld is de Eed van Straatsburg tussen Lodewijk de Duitser en Karel de Kale.. Een alliantie kan ook staatkundig zijn, eventueel als ... bondgenoot - ... bondgenoot - WikiWoordenboek - Wiktionary ... .. Allianties kunnen militair van aard zijn. Dit soort allianties komt veelvuldig voor in de geschiedenis. Een bekend voorbeeld is de Eed van Straatsburg tussen Lodewijk de Duitser en Karel de Kale.. Een alliantie kan ook staatkundig zijn, eventueel als ... bondgenoot - Zelfstandignaamwoord 1. (militair) een andere macht waarmee een afspraak gemaakt is aan dezelfde zijde te zullen strijden ♢ Het Vaticaan en de VS zijn bezorgd over Polen, dat zowel geopolitiek als religieus geldt als belangrijke bondgenoot. 2. iemand waarmee je samenwerkt en die je steunt ♢ Worstelaar Hulk Hogan blijkt een onverwachte bondgenoot in de ring te hebben in zijn ......