mulders-gm.nl

Het Kinderboekwinkeltje

PUBLICATIE DATUM september 2016
BESTANDSGROOTTE 9,6
ISBN 9789048833788
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Marianne Busser
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het Kinderboekwinkeltje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Busser. Lezen Het Kinderboekwinkeltje online is nu zo eenvoudig!

Onderdeel van de serie De Winkeltjes. Het beroemde winkelstraatje groeit door! Er komt een pleintje bij, met een kinderboekwinkel! Hier is van alles te beleven. Er komen auteurs op bezoek, er wordt voorgelezen en vooral komen er veel mensen met allerlei bijzondere vragen over boeken. Natuurlijk heeft de enthousiaste eigenaresse voor elk kind wel een boek!

...n moppenboek. Ook organiseert Tilly kleurwedstrijden, leest ze voor en zorgt ze ieder jaar voor een feestelijke Kinderboekenweek met slingers, limonade en een echte tekenaar! De Winkeltjes - Het Kinderboekwinkeltje Onderdeel van de serie De Winkeltjes ... bol.com | Het dierenwinkeltje, Marianne Busser ... ... . Het beroemde winkelstraatje groeit door! Er komt een pleintje bij, met een kinderboekwinkel! Hier is van alles te beleven. Er komen auteurs op bezoek, er wordt voorgelezen en vooral komen er veel mensen met allerlei bijzondere vragen over boeken. Het boek Het Kinderboekwinkeltje, geschreven door Marianne Busser, Ron Schröder, Ingrid ter Koele, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het wordt automatisch berekend aan de hand van de recencies van bezoekers en ... Het kinderboekwinkeltje | Leesfeest ... . Het boek Het Kinderboekwinkeltje, geschreven door Marianne Busser, Ron Schröder, Ingrid ter Koele, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het wordt automatisch berekend aan de hand van de recencies van bezoekers en het sentiment gevonden in online bronnen. Verder op de bladzijde kan je meer details vinden! De Winkeltjes - Het Kinderboekwinkeltje vind je meestal in Prentenboeken in Boeken en is gemaakt door Marianne Busser . We hebben geïdentificeerd 2 identieke of soortgelijke edtions van het boek Het Kinderboekwinkeltje (e-Book)! Als u geïnteresseerd bent in slechts één specifieke editie selecteert u degene die u geïnteresseerd bent in:. 100%: Ron Schröder: Het Kinderboekwinkeltje (e-Book) (ISBN: 9789048833795) in het Nederlands, Uitgever: Moon, ook als e-book. ......