mulders-gm.nl

Politie niet betreden - Dark mind

PUBLICATIE DATUM juli 2019
BESTANDSGROOTTE 3,43
ISBN 9789026148132
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Cis Meijer
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Politie niet betreden - Dark mind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cis Meijer. Lezen Politie niet betreden - Dark mind online is nu zo eenvoudig!

Dark mind van Cis Meijer is een bloedstollende jeugdthriller. Met herkenbaar politie niet betreden-elastiek.Een schoolfeest loopt volledig uit de hand: na een challenge met aartsrivale Claire vlucht Desi in paniek naar huis. De volgende dag wordt Claire dood gevonden in een weiland. Haar zus Jara is spoorloos.Omdat Desi voor haar tv-stage een misdaadreportage maakt, denkt ze de raadselachtige zaak te kunnen onderzoeken. Thom helpt Desi bij haar zoektocht naar Jara, maar hij verzwijgt zijn ware motieven.Wie heeft Claire vermoord? Vertrouwen Thom en Desi elkaar genoeg om de zaak op te lossen voordat er meer slachtoffers vallen?

...reden-elastiek. Een schoolfeest loopt volledig uit de hand: na een challenge met aartsrivale Claire vlucht Desi in paniek naar huis ... Dark mind - Chicklit.nl ... . De volgende dag wordt Claire dood gevonden in een weiland. Haar zus Jara is spoorloos. Dark mind van Cis Meijer is een bloedstollende jeugdthriller. Met herkenbaar politie niet betreden-elastiek. Lees meer. Hoeveelheid. 14,99. Gratis thuisbezorgd in heel Nederland. Verzilver jouw Pluim Verzilveren via een beveiligde verbinding. Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan. Dark mind van Cis Meijer is een bloedstollende jeugdthriller. Met herkenbaar polit ... bol.com | Cis Meijer Boeken kopen? Kijk snel! ... . Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan. Dark mind van Cis Meijer is een bloedstollende jeugdthriller. Met herkenbaar politie niet betreden-elastiek. Een schoolfeest loopt volledig uit de hand: na een challenge met aartsrivale Claire vlucht Desi in paniek naar huis. De volgende dag wordt Claire dood gevonden in een weiland. Haar zus Jara is spoorloos. Dark mind van Cis Meijer is een bloedstollende jeugdthriller. Met herkenbaar politie niet betreden-elastiek. Een schoolfeest loopt volledig uit de hand: na een challenge met aartsrivale Claire vlucht Desi in paniek naar huis. De volgende dag wordt Claire dood gevonden in een weiland. Haar zus Jara is spoorloos. Politie niet betreden - Dark mind. Nederlandstalig; Hardcover; 2019; Dark mind van Cis Meijer is een bloedstollende jeugdthriller. Met herkenbaar politie niet betreden-elastiek.Een schoolfeest loopt… Meer. 14 99. Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis Po...