mulders-gm.nl

Een broeder Cadfael mysterie 16 - Het rechte pad

PUBLICATIE DATUM mei 2013
BESTANDSGROOTTE 5,52
ISBN 9789022565964
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Ellis Peters
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Een broeder Cadfael mysterie 16 - Het rechte pad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ellis Peters. Lezen Een broeder Cadfael mysterie 16 - Het rechte pad online is nu zo eenvoudig!

Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. Aan het begin van de zomer wordt de abdij bezocht door twee gasten. De eerste is Gerbert, een belangrijke geestelijke uit Canterbury; de tweede is de pelgrim William van Lythwood, maar die arriveert in een doodskist, gedragen door zijn trouwe knechtje Elave. De jongen wil graag dat zijn meester in de abdijtuin wordt begraven, maar Gerbert acht de levenswijze van de overledene daar niet vroom genoeg voor... In het grimmige conflict dat hierover ontstaat, speelt Elave ongewild de hoofdrol.Pas wanneer er een dode valt, begeeft Cadfael zich op het strijdtoneel.

...ster te... Een broeder Cadfael mysterie 15 - De laatste eer (Paperback) ... Een broeder Cadfael mysterie (e-Book) - Ellis Peters ... ... . Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot... Broeder Cadfael krijgt het verzoek om een jonge boodschapper als tolk te vergezellen op een korte, maar belangwekkende missie naar Wales. Cadfael, altijd te porren voor een reisje, is verheugd zijn geliefde geboortegrond weer eens te zien en zijn kennis van de Welshe taal aan te kunnen wenden. Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shre ... bol.com | Een broeder Cadfael mysterie 16 - Het rechte pad ... ... . Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. Aan het begin van de zomer wordt de abdij bezocht door twee gasten. De eerste is Gerbert, een belangrijke geestelijke uit Canterbury; de tweede is de ... Een broeder Cadfael mysterie. Het rechte pad Ellis Peters. Ebook . Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ... Het rechte pad. door Ellis Peters. Een broeder Cadfael mysterie (Book 16) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgen...