mulders-gm.nl

Hart voor Leiden

PUBLICATIE DATUM december 2009
BESTANDSGROOTTE 9,94
ISBN 9789087041182
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Karel Bostoen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Hart voor Leiden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karel Bostoen. Lezen Hart voor Leiden online is nu zo eenvoudig!

Hart voor Leiden 1e druk is een boek van Karel Bostoen uitgegeven bij Verloren B.V., Uitgeverij. ISBN 9789087041182 Jan van Hout is een fenomeen. Door de innoverende en rusteloze activiteiten die hij ontplooide als stadssecretaris, maakte hij van het zestiende-eeuwse Leiden een moderne stad waarin ruimte was voor alle geloofsovertuigingen. Hij wist nieuwe soorten nijverheid en werkkrachten van buiten aan te trekken en was nauw betrokken bij de op- en inrichting van de universiteit. Ook legde hij de grondslag voor sociale voorzieningen van stadswege. Naast zijn drukke werkzaamheden voor de stad, schreef hij gedichten. Terecht geldt hij als een vernieuwer van de Nederlandse po zie. Zijn tomeloze energie, die gepaard ging met grote nauwgezetheid en plichtsbetrachting, maakte dat hij heel wat tegenstand opriep. Te meer daar hij voorstander was van een aanpak gestoeld op praktische zin en gezond verstand, die inging tegen gemakzucht en slapte. Wat hem vooral voortdreef, zo maakt deze biografie duidelijk, was een grote liefde voor zijn vaderstad.

...en om het nieuwe normaal mogelijk te maken hier! B&B Hart van Leiden ... Over TWO Jeugdhulp - Holland Rijnland ... . Leiden is een fantastische stad om te bezoeken en te verblijven. Leiden is een stad die je hart sneller doet kloppen. Hier kun je de tijd vergeten of misschien juist omarmen. Hart voor Jeugd Met ingang van 1 januari 2015 worden gemeenten verantwoordelijk voor alle jeugdzorg. Daarnaast komen er taken naar gemeenten op het gebied van de AWBZ, Participatiewet en Passend Onderwijs. Daarmee staan we voor grote veranderingen binnen het sociale domein ... Hart Voor De Zaak ... . Daarmee staan we voor grote veranderingen binnen het sociale domein. De decentralisaties bieden de kans om ondersteuning Hart voor de Zaak is ruim 20 jaar actief als creatief reclamebureau in Leiden. Onze klanten bedienen we met communicatiestrategie, multimediale campagnes en onderscheidende conten...