mulders-gm.nl

Persoonlijke effectiviteit

PUBLICATIE DATUM maart 2017
BESTANDSGROOTTE 4,31
ISBN 9789491743665
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Kiki Eikhout
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Persoonlijke effectiviteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kiki Eikhout. Lezen Persoonlijke effectiviteit online is nu zo eenvoudig!

Gooi 'ik kan het niet' en 'ik wil het niet' in de prullenbak. Iedereen heeft de keuze in het leven de dingen te doen die het meeste succes opleveren. Dit betekent dat u oude patronen loslaat die uw succes in de weg staan. Het gaat niet over wat u moet doen, maar over wat u kunt en wilt doen om succesvol te zijn. Dit boek helpt u inzichten te verschaffen zodat u optimaal resultaat kunt behalen op uw werk en privé. Handzame modellen helpen u prioriteiten te stellen en belemmeringen aan te pakken. U krijgt zelfinzicht door reflectieve vragen. Daarnaast vindt u herkenbare verhalen van managers en medewerkers over hun ervaringen op weg naar succesvolle persoonlijke effectiviteit.

... mening vertellen en 'nee' zeggen met behoud van de relatie met de ander ... Persoonlijke effectiviteit verbeteren:Goldsmith model ... ... . Je kunt op een effectieve manier feedback geven en ontvangen en conflicten voorkomen of beheersbaar houden. persoonlijke effectiviteit. verbeter jouw persoonlijke effectiviteit Als jij beschikt over de competentie persoonlijke effectiviteit, dan slaag jij erin om zelfbeheerst te zijn, heb jij zelfvertrouwen in uiteenlopende situaties, ben jij flexibel en heb je organisatiecommitment. Persoonlijke effectiviteit in de zorg Verbeter uw functioneren, vergro ... Persoonlijke effectiviteit verbeteren:Goldsmith model ... ... . Persoonlijke effectiviteit in de zorg Verbeter uw functioneren, vergroot uw werkplezier Doe ik dat wat ik ook echt wil doen - dat is de centrale vraag in deze driedaagse training. In de hectische praktijk schiet het er nog al eens bij in om even stil te staan en te kijken naar het eigen functioneren waardoor bepaalde Persoonlijke effectiviteit (Paperback). Assertiviteit lijkt een vaardigheid uit de jaren zeventig. Tegenwoordig is immers niemand meer op zijn of haar......