mulders-gm.nl

Foeksia De Miniheks - Foeksia en de spiegelheks

PUBLICATIE DATUM december 2013
BESTANDSGROOTTE 10,38
ISBN 9789025861544
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Paul van Loon
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Foeksia De Miniheks - Foeksia en de spiegelheks in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul van Loon. Lezen Foeksia De Miniheks - Foeksia en de spiegelheks online is nu zo eenvoudig!

Onderdeel van de serie Foeksia de minheks. Dit ebook is alleen te lezen via de bol.com Kobo app.Wie is die boze heks in het bos? Ze lijkt op Foeksia. Maar het is Foeksia niet! Komt het door de spiegel? Foeksia brak hem. Nu heeft Foeksia alleen nog pech. En alle dieren zijn bang voor haar. Hoe kan dat?

...sia De Miniheks - Foeksia en de spiegelheks-boek geschreven door auteur Paul van Loon? Registreer u op onze website bank72 ... Foeksia en de spiegelheks eBook door Paul van Loon ... ... .nl en download gratis boeken! Foeksia en de spiegelheks. Door: Paul van Loon. Boek bevat 48 pagina's; € 8,99. Bestel nu. Gratis verzending. Inpakken voor maar € 0,50. 14 dagen omruilgarantie. ... Foeksia de miniheks Foeksia tovert met tijd. Door: Paul van Loon. € 8,99. Foeksia en de spiegelheks. Door: Paul van Loon. € 8,99. Foeksia en de andere miniheksjes gaan op heksenschoolreis, in een bus van bezems en takke ... bol.com | Foeksia De Miniheks - Foeksia en de spiegelheks ... ... . Door: Paul van Loon. € 8,99. Foeksia en de andere miniheksjes gaan op heksenschoolreis, in een bus van bezems en takken. Ze gaan naar de Hekseling, een park met enge achtbanen en grote trollen! Als Foeksia en Grobje in de Heksenachtbaan gaan, slaat hun karretje op hol. Komen ze weer veilig thuis? Dit e-book is alleen geschikt voor tablets in verband met de kleurenillustraties. Foeksia breekt per ongeluk een spiegel. Er verschijnt een boze spiegelheks die erg op Foeksia lijkt, maar gemene dingen doet. AVI-M5. Vanaf ca. 8 jaar....