mulders-gm.nl

Onderweg met Mozes

PUBLICATIE DATUM oktober 2016
BESTANDSGROOTTE 9,47
ISBN 9789029726368
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Henk Stoorvogel
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Onderweg met Mozes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Stoorvogel. Lezen Onderweg met Mozes online is nu zo eenvoudig!

"Onderweg met…' is een serie praktische boeken van Henk Stoorvogel met Bijbelstudies over Jozef, Mozes, Jozua, Simson, de Samaritaan, Paulus en Petrus. Alle delen bevatten een twintigtal Bijbelstudies. Dat maakt ze heel geschikt als Bijbelstudiemateriaal voor gespreksgroepen. Elk hoofdstuk bevat een gespreksvraag en een kort gebed ter afsluiting. Als geen andere schrijver weet Henk Stoorvogel de Bijbelse boodschap dicht bij de lezer te brengen: alsof je er zelf bij bent! Henk Stoorvogel is voorganger, oprichter van de mannenbeweging De 4e Musketier en auteur van verschillende boeken waaronder "Geboren om te vliegen', "Knock Out' en zijn lijfboek "Jezus leven'.

...uk bevat een gespreksvraag en een kort gebed ter afsluiting ... Bureau ISBN - Onderweg met Mozes ... . Onderweg met Mozes direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. 'Onderweg met…' is een serie praktische boeken van Henk Stoorvogel met Bijbelstudies over Jozef, Mozes, Jozua, Simson, de Samaritaan, Paulus en Petrus. Alle delen bevatten een twintigtal Bijbelstudies. Dat maakt ze heel geschikt als Bijbelstudiemateriaal voor gespreksgroepen. Elk hoofdstuk bevat een gespreksvraag en een kort gebed t ... Onderweg met Mozes | Boeken ... . Elk hoofdstuk bevat een gespreksvraag en een kort gebed ter afsluiting. Onderweg met Mozes van Henk Stoorvogel voor €11.99 - 'Onderweg met. . . ' is een serie praktische boeken van Henk Stoorvogel met Bijbelstudies over Jozef, Mozes, Jozua, Simson, de Samaritaan, Paulus en Petrus. Alle delen bevatten een twintigtal Bijbelstudies. Dat maakt ze heel geschikt als Bijbelstudiemateriaal... Onderweg met Mozes. Categorie: Onderweg met... Met materiaal voor groepen. Maak kennis met de man die Israël uit de slavernij en naar het Beloofde Land leidde. Indrukwekkende karakterschets van de man die na Jezus misschien wel het grootste stempel op de geloofsgeschiedenis heeft gedrukt. Volgens de Joden is ... Maar goed, Mozes houdt zich groot en zegt "Hier ben ik." God antwoord door te zeggen dat hij zijn schoenen uit moet doen en niet dichterbij moet komen. God stelt Zichzelf voor en als Mozes doorkrijgt met wie hij te maken heeft bedenkt hij zijn gezicht. Hij durft God niet aan te kijken en beseft zich dat hij een zondig mens is. Maak kennis met Mozes. Een indrukwekkende karakterschets van de man die na Jezus misschien wel het grootste stempel op de geloofsgeschiedenis heeft gedrukt. Onderweg met Mozes laat je in twintig korte Bijbelstudies meemaken hoe deze godsman zo geworden is. De avonturen die hij met zichzelf en bovenal met God.. Onderweg met Mozes (e-boek) door Stoorvogel, Henk, EAN 9789029726368. Op Zoek Naar Gods Heerlijkheid: Acht Dagen Onderweg Met Mozes. 8 dagen. In dit leesplan wil ik je uitdagen om op zoek te gaan naar de heerlijkheid van God. We gaan een aantal verhalen van Mozes langs en bekijken hoe God daar zijn heerlijkheid liet zien Daarnaast gaan we ook op zoek naar wat de Heilige Geest elke dag persoonlijk tegen ons wilt ... Onderweg met Mozes - Henk Stoorvogel - Paperback. 5 5 x gezien 1 1 x bewaard sinds 18 apr. '19, 02:28. Bewaar ... Onderweg met Mozes | ISBN 9789029726054 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Onderweg met Mozes, van Henk Stoorvogel Artikelnummer: 9789029726054. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Bestel Onderweg met Mozes van Henk Stoorvogel. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Mozes (Hebreeuws: ...