mulders-gm.nl

Mens en bedrijf - Persoonlijke uitstraling

PUBLICATIE DATUM 2002-11-20
BESTANDSGROOTTE 5,23
ISBN 9789058712820
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Ellen Kuners
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Mens en bedrijf - Persoonlijke uitstraling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ellen Kuners. Lezen Mens en bedrijf - Persoonlijke uitstraling online is nu zo eenvoudig!

Waarom wordt op een opmerking van de één wel gereageerd en wordt eenzelfde opmerking van een ander niet of nauwelijks gehoord? Kennelijk is niet alleen belangrijk wat er wordt gezegd, maar vooral ook wie het zegt en hoe. Een overtuigende presentatie en krachtige uitstraling zijn onmisbaar. Dit boek laat u zien hoe u alleen al door uw lichaamstaal overtuigender over kunt komen en laat u oefenen. Ook de keuze van uw kleding kan hieraan een duidelijke bijdrage leveren. Het resultaat is dat u zich krachtiger presenteert, zonder uw persoonlijkheid geweld aan te doen. En dat werkt!

...aal. [Ellen Kuners; et al] -- Richtlijnen, adviezen en oefeningen voor een effectiever communicatie door middel van lichaamstaal ... Persoonlijke uitstraling | BoekenPlatform.nl ... . Ingrid Bannink begeleidt als coach, teamcoach, sparringpartner en trainer mensen, teams en organisaties met het vergroten van hun persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.Het resultaat is dat ze met meer plezier, zelfvertrouwen en succes effectiever functioneren, communiceren, samenwerken en/of leidinggeven! Presentatie en persoonlijke profilering. Ieder mens heeft een verhaal. Ieder bedrijf wil zich onderscheiden. Hoe zorg je dat jouw verhaal boeit, inspireert en overtuig ... Persoonlijke uitstraling | BoekenPlatform.nl ... . Ieder mens heeft een verhaal. Ieder bedrijf wil zich onderscheiden. Hoe zorg je dat jouw verhaal boeit, inspireert en overtuigt? Zodat het blijft hangen en wordt doorverteld aan klanten, collega's, opdrachtgevers, de media… Bij Valkenburg Trainingen stellen we eerst vast wat je allemaal al in huis hebt. Een juiste persoonlijke houding en uitstraling. Veel mensen vormen zich onbewust in enkele minuten na een ontmoeting een mening over een persoon. Omdat deze tijd te kort is om uw talenten te demonstreren is het belangrijk direct een goede indruk te maken door voor de gelegenheid passende kleding te dragen en een goede houding aan te nemen. - Persoonlijke uitstraling; Personeel moeten er goed uitzien en mag bijv. geen kauwgom eten. - Uitstraling van het bedrijf; Het personeel is hiervoor verantwoordelijk, het bedrijf moet er netjes uitzien. - Klantvriendelijkheid; Werknemers moeten vriendelijk zijn met de klanten. - Collegialiteit; Een goede werksfeer bepaal je met elkaar. Mens en bedrijf - Hoe maak ik van een olifant weer een mug? 1e druk is een boek van Theo IJzermans uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058712448 Het enorme succes van Beren op de weg maakt één ding overtuigend duidelijk: er veel behoefte aan een methode om beter om te gaan met werksituaties die stress, frustraties, en niet-productief gedrag opleveren. Zo geef je je website een betrouwbare uitstraling. Home / Weblog / ... is dat men graag persoonlijke service krijgt. Mensen willen graag handelen met een persoon en willen graag weten met wie ze te maken hebben. ... Een bedrijf met zo'n domeinnaam is serieus en investeert geld in een goede website. Persoonlijke Effectiviteit trainingen: Persoonlijk Management, of Persoonlijke Effectiviteit staat voor het managen van je kwaliteiten en ontwikkelpunten. Door te investeren in je persoonlijke ontwikkeling verbeteren je carrièrekansen. ICM biedt diverse trainingen aan die jouw persoonlijke en professionele effectiviteit te vergroten....