mulders-gm.nl

Harlequin- Lady in gevaar

PUBLICATIE DATUM januari 2017
BESTANDSGROOTTE 12,47
ISBN 9789402526493
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Courtney Milan
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Harlequin- Lady in gevaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Courtney Milan. Lezen Harlequin- Lady in gevaar online is nu zo eenvoudig!

Onderdeel van de serie Harlequin Speciale Uitgaven. Het is 1841... Drie jaar geleden vertrok Ned, de kersverse echtgenoot van Lady Kate Carhart, naar China om daar te gaan werken. Zijn vertrek brak haar hart, maar toch is het haar gelukt een zinvol bestaan op te bouwen - dat echter niet zonder gevaar is. In het geheim brengt ze vrouwen in veiligheid die door hun echtgenoten mishandeld worden. Dan duikt Ned onverwacht weer op en wordt haar leven volkomen overhoopgehaald. Ze durft hem niets te vertellen over het werk dat ze doet, uit angst dat ze anders de vrouwen die ze beschermt in gevaar brengt. Hoewel Ned ervan overtuigd is dat hij zijn lange reis niet voor niets heeft gemaakt, beseft hij dat hij zijn jonge vrouw diep gekwetst heeft door weg te gaan. Hij zal haar helemaal opnieuw voor zich moeten winnen. Al snel begint hij echter te vermoeden dat Kate iets voor hem verborgen houdt. Wanneer hij eindelijk ontdekt wat dat is, blijkt ze in groot gevaar te verkeren... en is hij de enige die haar kan redden! Eerder verschenen als HQN Roman 28 onder de titel Verraderlijk hart.

...htgenoot van Lady Kate Carhart, naar China om daar te gaan werken ... Lady in gevaar (Dutch Edition) eBook: Courtney Milan ... ... . Zijn vertrek brak haar hart, maar toch is het haar gelukt een zinvol bestaan op te bouwen - dat echter niet zonder gevaar is. In het geheim brengt ze vrouwen in veiligheid die door hun echtgenoten mishandeld worden. De opstandige Lady Juliana heeft gezworen nooit een man te zullen toebehoren. Als haar familie haar dreigt uit te huwelijken, verzint ze een list om de kandidaat af te schrikken en doet zich voor als lichtekooi. En dat blijft niet zonder gevolgen! * Reeds eerder verschenen a ... Bureau ISBN - Lady in gevaar ... . En dat blijft niet zonder gevolgen! * Reeds eerder verschenen als Harlequin Historisch roman (groene reeks) nrs 8 & in 53. Lady in gevaar (Dutch Edition) eBook: Courtney Milan, Titia van Schaik: Amazon.de: Kindle-Shop Het is 1841... Drie jaar geleden vertrok Ned, de kersverse echtgenoot van Lady Kate Carhart, naar China om daar te gaan werken. Zijn vertrek brak haar hart, maar toch is het haar gelukt een zinvol bestaan op te bouwen - dat echter niet zonder gevaar is. In het geheim brengt ze vrouwen in veiligheid die door hun echtgenoten mishandeld worden. Het is 1841... Drie jaar geleden vertrok Ned, de kersverse echtgenoot van Lady Kate Carhart, naar China om daar te gaan werken. Zijn vertrek brak haar hart, maar toch is het haar gelukt een zinvol bestaan op te bouwen - dat echter niet zonder gevaar is. Lady in gevaar (Dutch Edition) eBook: Milan, Courtney, Schaik, Titia van: Amazon.fr. Passer au contenu principal.fr Essayez Prime Bonjour, Identifiez-vous Compte et listes Identifiez-vous Compte et listes Retours et Commandes Testez Prime Panier. Appareils Amazon. Go Rechercher Bonjour ... Bestel Lady in gevaar eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies *Harlequin Enterprises ULC (Harlequin.com) is located at Bay Adelaide Centre, East Tower, 22 Adelaide Street West, 41st Floor, Toronto, Ontario, Canada M5H 4E3 and sends informational and promotional emails on behalf of itself and Harlequin Digital Sales Corporation. Lady in gevaar (Dutch Edition) eBook: Milan, Courtney, Schaik, Titia van: Amazon.co.uk: Kindle Store In 2003 verscheen bij Harlequin de eerste Black Rose, het zijn adembenemend spannende liefdesverhalen, genre romantic suspense. In 2009 was nummer 126 de laatste Black Rose in deze versie. Hierop volgt de IBS Black Rose serie terug van nummer 1. Als een boek deel uitmaakt van een serie staat er een * naast ...