mulders-gm.nl

Mijn tijden zijn in Uw hand

PUBLICATIE DATUM februari 1999
BESTANDSGROOTTE 10,57
ISBN 9789033105920
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Joke van Sliedregt
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Mijn tijden zijn in Uw hand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joke van Sliedregt. Lezen Mijn tijden zijn in Uw hand online is nu zo eenvoudig!

Mijn tijden zijn in Uw hand.God gebruikt dikwijls verdriet en lijden in het leven van Zijn kinderen om hen dichter bij Hem te brengen. Juist in de diepte laat Hij Zijn kracht en hulp ervaren. Zo mag het geloofsvertrouwen groeien. Mijn tijden zijn in Uw hand allen in dat woord houd ik stand.Pastorale verzen die spreken van strijd en overgave maar bovenal van Gods nabijheid door woord en Geest. Tevens enkele gedichten voor kerkelijke feestdagen.

...ncekaart. Menu. Startpagina; Webwinkel. Mijn Account; Winkelwagentje; Verzending en kortingsbonnen; Bijbelquilts ... Psalm 31 - zoeken op kernwoord of thema via Psalmboek.nl ... .nl; Gegevens. Quiltkapel Buizerdstraat 2, 4143BA Leerdam ... Mijn tijden zijn in Uw hand. God gebruikt dikwijls verdriet en lijden in het leven van Zijn kinderen om hen dichter bij Hem te brengen. Juist in de diepte laat Hij Zijn kracht en hulp ervaren. Zo mag het geloofsvertrouwen groeien. Mijn tijden zijn in Uw hand allen in dat woord houd ik stand. Ik heb mijn mond begerig opgedaan, Ik heb mijn v ... 'Mijn tijden zijn in uw hand' - Nieuwe Kerk Groningen ... . Mijn tijden zijn in Uw hand allen in dat woord houd ik stand. Ik heb mijn mond begerig opgedaan, Ik heb mijn vlees met enen zak bekleed, Ik heb mijn voet geweerd van kwade paân, Ik heb somtijds het scheem'rend morgenlicht Ik heb voor mij al Uw getuigenis, "Ik heb", dit was Uw taal, "een vast verbond gemaakt Ik heb, te moed'loos neergebogen, Ik hef mijn handen naar den hogen; Ik hef tot U, die in den ... Zijn toezicht gaat over alle dingen, tot de kleinste toe. In Mijn tijden in Uw hand, geschreven naar aanleiding van Psalm 31 vers 16, wil Octavius Winslow de lezer ertoe oproepen om in alle omstandigheden van het leven op God te vertrouwen en uit te zien naar Hem. Mijn tijden - in Uw hand. Ik til ik mijn hoofd omhoog en lach met mijn kinderen. ... Ons gebed mag zijn: Heer, U geeft het uw beminden in de slaap, zet engelenwachten om ons heen. Zegen, ik zal voor je bidden! Beantwoorden Verwijderen. Reacties. Beantwoorden. zeeuws knoopje 4/03/2012....