mulders-gm.nl

De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer

PUBLICATIE DATUM oktober 2006
BESTANDSGROOTTE 4,41
ISBN 9789032509927
TAAL NEDERLAND
AUTEUR L. Willig
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Willig. Lezen De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer online is nu zo eenvoudig!

'De vonken springen eraf!' Publishers WeeklyBij Eloise, student geschiedenis aan Harvard, loopt niets volgens plan. Als ze haar nieuwe, hippe schoenen draagt, regent het, als de metro een noodstop maakt, is zij degene die op schoot bij een vreemde belandt en met de liefde, daar wil het ook maar niet mee vlotten...Wanneer ze de conclusie trekt dat echte helden tot het verleden behoren, vertrekt ze naar Engeland om haar scriptie over de romantische spionnen de Rode Pimpernel en de Paarse Gentiaan te voltooien.Wat ze daar ontdekt is iets wat zelfs de grootste historici is ontgaan: de verborgen geschiedenis van de Roze Anjer, de meest ongrijpbare spion ooit, die eigenhandig Engeland behoedde voor de inval van Napoleon. In haar zoektocht naar de ontmaskering van de Roze Anjer ontdekt Eloise een hartstochtelijke affaire die de wereldgeschiedenis bijna anders had doen lopen. En wat gebeurde er met de Rode Pimpernel en de Paarse Gentiaan? Hoe heeft de Roze Anjer Engeland gered? En zal Eloise zelf haar held kunnen vinden?Met De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer heeft Lauren Willig een slimme, stijlvolle en humoristische roman geschreven, die alle fictie-genres overstijgt.'Een stijlvol, speels en sexy debuut.' Kirkus Reviews'Dit boek heeft alles: liefdesperikelen, spanning en avontuur. Het is een briljante mix van chicklit met historische fictie.' Meg CabotLauren Willig is een 26-jarige student rechten en geschiedenis aan de Universiteit van Harvard. In de VS zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren van haar debuutroman erkocht.

...g te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer by Lauren Willig ... . De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer. 'De vonken springen eraf!' Publishers Weekly Bij Eloise, student geschiedenis aan Harvard, loopt niets volgens plan. Als ze haar nieuwe, hippe schoenen draagt, regent het, als de metro een noodstop maakt, is zij degene die op schoot bij een vreemde belandt en met de liefde, daar wil het ook maar niet mee vlotten... Bestel het boek: De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer voor slec ... De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer van Lauren ... ... ... Bestel het boek: De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer voor slechts € 5.0000 Categorie: Literatuur & thrillers Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer op Ramsj.nl De conclusie is dat De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer een vlot geschreven en makkelijk leesbaar romannetje is, dat zich wellicht onderscheidt van soortgelijke boeken door het historische sausje, maar niet door originaliteit of literaire kwaliteit. Recensie De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer. ... Haar enige hartstocht is op zoek te gaan naar de Paarse Gentiaan, de opvolger van de Rode Pimpernel en zich bij zijn verbond aan te...