mulders-gm.nl

De zaak-Saint-Fiacre

PUBLICATIE DATUM mei 2015
BESTANDSGROOTTE 11,51
ISBN 9789085426127
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Georges Simenon
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De zaak-Saint-Fiacre in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Georges Simenon. Lezen De zaak-Saint-Fiacre online is nu zo eenvoudig!

‘Tijdens de mis van Allerzielen zal een misdaad gepleegd worden in de kerk van Saint-Fiacre.’ Zo luidt een briefje dat bij commissaris Maigret terechtkomt. Saint-Fiacre is zijn geboortedorp en hij reist er onmiddellijk heen om de dienst bij te wonen. En inderdaad, de gravin van Saint-Fiacre sterft… aan een hartaanval. Al gauw wordt toch een moordwapen ontdekt, zij het een ongewoon: in het misboek van de vrouw zat een nagemaakt krantenbericht over de dood van haar zoon, Maurice.In deze Maigretroman staat sfeerschepping centraal. Er zijn tal van verdachten, maar de commissaris raakt niet vooruit en wordt afgeleid door steeds weer opwellende nostalgie. De ontknoping kon niet verrassender.

...ndel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... Boekverslag Frans L'affaire Saint-Fiacre door Georges ... ... . De priester had Maurice de St-Fiacre het schandaal willen besparen en was bij de weduwe van de notaris (Mvr Ruiard) 40.000Fr gaan lenen voor Maurice. Maar tegelijk was de priester er toch van overtuigd dat Maurice de schuldige was van de moord op zijn moeder. Bestel De zaak-Saint-Fiacre van Georges Simenon. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De zaak-Saint-Fiacre. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). ... De zaak-Saint-Fiacre, Georges Simenon - Paperback ... ... . Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Schrijver: Simenon, Georges (1903-1989) Inhoud: Als commissaris Maigret geïnformeerd wordt over een nog te plegen ... Saint-Fiacre is zijn geboortedorp en hij reist er onmiddellijk heen om de di De zaak-Saint-Fiacre, Georges Simenon - Ebook - 9789460423529 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De zaak-Saint-Fiacre (e-boek) door Georges Simenon, EAN 9789460423529. Maigret en de zaak Saint-Fiacre Auteur ... Scholieren.com helpt jou om betere resultaten te halen en slimmere keuzes te maken voor de toekomst. Met kennis, actualiteit, tips en meningen. Op een inspirerende, eerlijke en toegankelijke manier. Over ons. Over ons ... `Tijdens de mis van Allerzielen zal een misdaad gepleegd worden in de kerk van Saint-Fiacre. Zo luidt een briefje dat bij commissaris Maigret terechtkomt. Saint-Fiacre is zijn geboortedorp en hij reist er onmiddellijk heen om de dienst bij te wonen. En inderdaad, de gravin van Saint-Fiacre sterft aan een hartaanval. Al gauw wordt toch een moordwapen ontdekt, zij het een ongewoon: in het ... 'Ik kondig aan dat tijdens de vroegmis van Allerzielen in de kerk van Saint-Fiacre een misdaad zal worden gepleegd.' Zo luidt een briefje dat bij commissaris Maigret terechtkomt. Saint-Fiacre is zijn geboortedorp en hij reist er onmiddellijk heen om de dienst bij te wonen. En inderdaad, de gravin van Saint-Fiacre sterft, aan een hartaanval. Algauw wordt toch een moordwapen ontdekt, zij het ... De zaak Saint-Fiacre. Uitgever De Bezige Bij, Amsterdam Verschenen 2014 ISBN 9789023491286 Kenmerken 176 pagina's, .. cm. 2e dr. Uitgever Bruna, Utrecht Verschenen 1993 ISBN 904491068X Kenmerken 144 pagina's, 18 cm Aantekening [vert. uit het Frans J.A. de Witte] Vert. van L'affaire Saint-Fiacre. Seizoen 4, episode 19 Maigret en de zaak Saint-Fiacre (Maigret et l'affaire Saint-Fiacre (1932) (26/10/1995) (1:27:19 u.) Scenario: Alexandre en Denys de la Patellière Regie: Denys de la Patellière. Bruno Crémer - Jules Maigret ; Anne Bellec - Mevrouw Maigret; Jacques Spiesser - ...