mulders-gm.nl

De Godenmakers

PUBLICATIE DATUM november 2001
BESTANDSGROOTTE 3,82
ISBN 9789029070812
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Frank Herbert
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Godenmakers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Herbert. Lezen De Godenmakers online is nu zo eenvoudig!

Hamal, een planeet aan de grenzen van een afgelegen stelsel, wordt sinds jaar en dag geplaagd door uitputtende conflicten en verwoestende oorlogen. Lewis Orne, interplanetair agent en afgestudeerd aan de Vredesschool op Marak, wordt naar deze beklemmende wereld afgevaardigd. Al wat hij er hoeft te doen is bijtijds gebeurtenissen signaleren die zouden kunnen ontaarden in nieuwe slopende ongeregeldheden. Een opdracht van niets, denkt de getalenteerde Orne, want eenmaal ter plekke lijkt alles rustig. Toch drukt hij tien Hamal-weken later op de paniekknop van zijn standaarduitrusting. Een daad met verstrekkende, met name chaotische gevolgen, want daarmee zet hij onomkeerbaar een keten van gebeurtenissen in beweging die wel eens tot vernietiging van Hamal zou kunnen leiden, of van hemzelf, of van beide. Wat is er gebeurd? En roman in de spirituele traditie van Duin.

...n SF.Later verscheen een heruitgave bij Prismaboeken, hetgeen opvallend is, want de ... Frank Herbert - De godenmakers > Nederlands SF Archief ... ... Godenmakers (Paperback). Hamal, een planeet aan de grenzen van een afgelegen stelsel, wordt sinds jaar en dag geplaagd door uitputtende conflicten en... Godenmakers (Paperback). Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Voor meer informatie omtrent het coronavirus, ... De godenmakers book. Read 116 re ... bol.com | Godenmakers, Frank Herreman | 9789027440457 | Boeken ... . Voor meer informatie omtrent het coronavirus, ... De godenmakers book. Read 116 reviews from the world's largest community for readers. Hamal, een planeet aan de grenzen van een afgelegen stelsel, wordt ... De Godenmakers is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De Godenmakers PDF te downloaden op onze website boek.tarotdenieuweordening.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De Godenmakers Een geheim agent onderzoekt bepaalde planeten op oorlogszuchtige bedoelingen en redt zich met behulp van superkracht uit allerlei benarde situaties. Voorkom besmetting, blijf zo veel mogelijk...