mulders-gm.nl

Bakelandt 39 Zita op de planken

PUBLICATIE DATUM augustus 2010
BESTANDSGROOTTE 8,29
ISBN 9789002239397
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Hec Leemans
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bakelandt 39 Zita op de planken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hec Leemans. Lezen Bakelandt 39 Zita op de planken online is nu zo eenvoudig!

Bakelandt en zijn vrienden maken kennis met een groepje rondreizende toneelspelers geleid door Mortieri. De toneelgroep komt echter in de problemen wanneer ze een antirepublikeins stuk opvoert. De acteurs worden gearresteerd en ondergebracht in de kelders van het plaatselijke gemeentehuis. Bakelandt, Pé en Zita bevrijden hen en vluchten met hen naar Brussel. Ze krijgen onderdak in de Muntschouwburg waar Mortieri's bende een stuk moet spelen. Maar kort daarna worden ze bijna manu militari uit het theater gezet door Madame La Montansier en haar Parijse toneelgezelschap. Bakelandt en Pé worden tussen de coulissen ontdekt en vluchten weg langs de riolering, waar ze de bende van Charlepoeng ontmoeten. Samen met Charlepoeng besluiten Bakelandt en zijn vrienden de Parijse toneelgroep een hak te zetten.Meer boeken van Hec Leemans.

... de Waalse opstandelingen en om terug te keren naar het Vrijbos is het nog veel te vroeg, het is er helemaal niet veilig ... Vind bakelandt in Stripboeken op Marktplaats ... . BAKELANDT 39 Zita op de planken 9789002239397 Nieuw ongelezen | Boeken, Strips & Tijdschriften, Strips, comics, afgeleide producten, Frans-Belgische, Europese strips | eBay! Bakelandt 39 Zita op de planken bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Bakelandt 39 - Zita op de planken - Hec Leemans - 16 16 x gezien 1 1 x bewaard sinds 18 apr. '19, 00:42. Bewaar ... Bakelandt 39 - Zita op de planken - Hec Leemans - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel ... Bakelandt 39 Zita op de planken - Hec Leemans | Boeken.com ... . '19, 00:42. Bewaar ... Bakelandt 39 - Zita op de planken - Hec Leemans - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. Nieuw Verzenden. € 5,99 Eergisteren. Bezoek website Eergisteren. BookSpot Heel Nederland Bezoek website. Geen persoonljke data wordt hierin bewaard. Door de site te gebruiken accepteer je het gebruik van deze cookies. Deze melding verbergen. Welkom Gast; Inloggen ... 39 Zita op de planken. Uitvergroten Scenario: Hec Leemans: Tekeningen: Hec Leemans: Uitgever(s) J. Hoste: Jaar: 1988: Pagina's: 48: ... enz op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Ontstaan. De stripreeks is genoemd naar de authentieke historische Vlaamse roversbendeleider Ludovicus Baekelandt, al is diens naam wel anders geschreven.De reeks vertelt de avonturen die Bakelandt beleeft samen met zijn vriendin Rooie Zita en hun vrienden Pé Bruneel en Pier den Bult.. De auteur heeft de stripfiguur Bakelandt laten uitgroeien tot een soort Robin Hood op Vlaamse bodem. Bestel BAKELANDT 039. ZITA OP DE PLANKEN van LEEMANS, HEC als Paperback voor 5.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Zita op de planken (Bakelandt 39) - stripverhaal bestellen Dit is de uitgebreide fiche voor de strip Zita op de planken . klik op de knop "plaats in wi...