mulders-gm.nl

Soixante neuf

PUBLICATIE DATUM augustus 2013
BESTANDSGROOTTE 9,97
ISBN 9789460686900
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Sandrine Jolie
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Soixante neuf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sandrine Jolie. Lezen Soixante neuf online is nu zo eenvoudig!

Als in seksclub ‘Soixante Neuf’ kort na elkaar twee lijken worden gevonden in posities uit de Kamasutra, besluit de politie tot een uiterst geheime undercoveroperatie. Agente Sanne Romeijn wordt teruggeroepen van vakantie. Zij is de enige die als luxe callgirl kan infiltreren om te achterhalen wie de Kamasutra-killer is en waarom de slachtoffers zo zijn achtergelaten.Na haar geslaagde sollicitatie bij eigenaar Ramses Barbino wordt Sandy G. al snel een van de populairste meisjes van de club. Om de moordenaar te kunnen ontmaskeren moet Sanne ver gaan, zelfs over haar eigen grenzen. Juist als Sanne denkt de dader op het spoor te zijn, valt er een nieuw slacht- offer. Sanne moet alles op alles zetten om te voorkomen dat de Kamasutra-killer opnieuw zal toeslaan.Soixante Neuf is het eerste deel in de G-serie, een reeks thrillers waarin misdaad en erotiek op een even subtiele als opwindende wijze worden gecombineerd.

...waarbij de houding van de partners gelijkenis vertoont met de cijfers in het getal 69: een van de twee partners ligt op de rug, de ander kiest positie boven de partner maar 180° gedraaid, zodat beiden elkaar oraal kunnen bevredigen ... soixante-neuf — Wiktionnaire ... . Het is ook mogelijk om dit standje liggend op de zij ... Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Sixty-nine or 69, also known by its French name soixante-neuf (69), is a group of sex positions in which two people align themselves so that each person's mouth is near the other's genitals, each simultaneously performing oral sex on the other. The participants are thus mutually inverted like the numerals 6 and 9 in the ... soixante-neuf - WikiWoordenboek ... . The participants are thus mutually inverted like the numerals 6 and 9 in the...