mulders-gm.nl

Succesvolle offertes

PUBLICATIE DATUM 1994-07-01
BESTANDSGROOTTE 7,90
ISBN 9789052611327
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Arno Geurtsen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Succesvolle offertes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arno Geurtsen. Lezen Succesvolle offertes online is nu zo eenvoudig!

Succesvolle offertes biedt u onmiddellijk bruikbare praktijkadviezen, tips en checklists bij het schrijven van offertes die uw commerciële kansen vergroten. U krijgt antwoord op vragen als: - hoe sluit ik in mijn offerte het beste aan bij het verkoopgesprek? - hoe maak ik van mijn offerte een commercieel instrument? - wat zijn de kenmerken van winnende offertes? - op welke wijze kan ik mij het beste voorbereiden? - hoe kom ik tot een heldere indeling van mijn offerte? - hoe kom ik tot een vlotte, goed leesbare stijl? - wat zijn de mogelijkheden en valkuilen van het werken met standaard brieven? - hoe kan ik met relatiebrieven mijn commerciële kansen vergroten? Ron Plattel is oprichter van Plattel en Partners en hoofdredacteur van de serie Praktijkgidsen voor Manager en Ondernemer (PMO). Hij heeft veel trainingen verzorgd in het schrijven van succesvolle offertes en het verzorgen van commerciële presentaties. Daarnaast is hij adviseur, met name op het gebied van communicatie, commercie en ondernemingsplannen. Ook is hij docent Communicatie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. De serie Praktijkgidsen voor Manager en Ondernemer biedt een praktische training in managementvaardigheden. Met een minimum aan theorie en een maximum aan praktische richtlijnen verwerft u in twee avonden lezen een schat aan informatie en vaardigheden. Daarnaast zijn de boeken ideaal als naslagwerk. De Praktijkgidsen voor Manager en Ondernemer worden geschreven door mensen die op hun vakgebied een jarenlange praktijkervaring hebben opgedaan. De serie staat onder redactie van Plattel en Partners te Baarn.

...opy-paste offertes. Nakijken door een ander kost teveel tijd en kan een ego aantasten (Ik maak geen fouten) Het wordt zo duidelijk dat het lezen van een stukje over het schrijven van succesvolle offertes niet voldoende is ... Taalcentrum-VU | Offertes schrijven ... . Succesvolle offertes schrijven . Offertes zijn een belangrijk onderdeel van de zakelijke correspondentie. We versturen en ontvangen er met z'n allen duizenden per jaar. Toch bereiken we lang niet met alle aanbiedingen het door ons gewenste doel. 'Succesvolle offertes' door Ron Plattel - Onze prijs: €9,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Het boek "succesvolle offertes" is geschreven door Ron Plattel, oprichter van Plattel en Partners ... 7 tips voor Succesvolle offertes - Succesvoller Verkopen ... . 'Succesvolle offertes' door Ron Plattel - Onze prijs: €9,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Het boek "succesvolle offertes" is geschreven door Ron Plattel, oprichter van Plattel en Partners en hoofdredacteur van de serie praktijkgidsen voor manager en ondernemer.Hij heeft veel trainingen verzorgd in het schrijven van succesvolle offertes en het verzorgen van commerciële presentaties. Geschreven bij Succesvolle offertes. In het boek staan wel veel tips en feitelijke uitleg. Echter er staat geen 1 voorbeeld bij van een goede offerte. Ik ging er vanuit dat ik letterlijk enkele zinnen eruit kan opnemen (formulereingen etc) maar dat vind ik er niet in terug. Het resultaat: succesvolle offertes in duidelijke taal, die een uitstekende indruk maken op je opdrachtgever. En het belangrijkste: die je een grotere kans geven op een akkoord! Download de factsheet Offertes schrijven (pdf 808 kb). Programmaonderdelen. De basis voor een succesvolle offerte. Handboek: Succesvolle offertes maken. 27 mei 2019. Offertes winnen. 24 mei 2019. Offertes schrijven die scoren. 21 mei 2019. Btw vermelden in offerte. 14 mei 2019. Uitgelicht: Gratis online offerteprogramma. 11 mei 2019. offerte.tips. Gestart als zzp'er of freelancer en nu je eerste o...