mulders-gm.nl

Procesrecht begrepen

PUBLICATIE DATUM januari 2008
BESTANDSGROOTTE 6,43
ISBN 9789054542599
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Lydia Janssen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Procesrecht begrepen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lydia Janssen. Lezen Procesrecht begrepen online is nu zo eenvoudig!

Procesrecht begrepen is een praktische inleiding in het procesrecht voor hbo-studenten. Aan de orde komen onder meer de gang van zaken tijdens een burgerlijke rechtszaak, de positie van de partijen, de status van een rechterlijke uitspraak, zoals hoger beroep en cassatie, en de bevoegdheden van de rechter. Ook de taken van het Juridisch Loket, de advocaat en de gerechtsdeurwaarder komen aan bod, evenals de rechtsmiddelen en het beslag- en executierecht.Toegankelijk taalgebruik en een duidelijke hoofdstukstructuur, met een inleiding, paragrafen die de leerstof onderbreken en een kernachtige samenvatting, gidsen de student door het boek. De vele praktische voorbeelden en de processtukken die in het boek zijn afgedrukt, brengen de stof dichtbij de praktijk.Lydia Janssen werkte jarenlang als docent Recht aan de Nederlandse Politie Academie in Apeldoorn. Zij begon haar loopbaan in de journalistiek. Momenteel is zij werkzaam als juridisch adviseur en opleider in de jeugdzorg. Inmiddels heeft ze verschillende boeken over recht voor het beroepsonderwijs en de beroepspraktijk geschreven.

...gang van zaken tijdens een burgerlijke rechtszaak, de positie van de partijen, de status van een rechterlijke uitspraak, zoals hoger beroep en cassatie, en de bevoegdheden van de rechter ... Samenvatting Procesrecht begrepen Lydia Janssen - StudeerSnel ... . Samenvatting van de hoofdstukken 1 tot en met 8 en 10 tot en met 12 van het boek Procesrecht begrepen. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek HBO-reeks - Procesrecht begrepen, geschreven door Lydia Janssen. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over & Recht. Login. Log hier in om toegang te krijg ... Boek: Procesrecht begrepen - Springest ... . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over & Recht. Login. Log hier in om toegang te krijgen tot alle informatie op deze site. Wachtwoord vergeten? Procesrecht begrepen. Dit is het uittreksel behorend bij het boek Procesrecht begrepen (2e druk; ISBN 9789089744470) van L. Janssen. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. Fnac: Procesrecht begrepen, Lydia Janssen". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Procesrecht begrepen is een praktische inleiding in het procesrecht voor hbo-studenten. Aan de orde komen onder meer de gang van zaken tijdens een burgerlijke rechtszaak, de positie van de partijen, de status van een rechterlijke uitspraak, zoals hoger beroep en cassatie, en de bevoegdheden van de rechter. Samenvatting van de hoofdstukken 1 tot en met 8 en 10 tot en met 12 van het boek Procesrecht begrepen. Beschrijving Dit is het uittreksel behorend bij het boek Procesrecht begrepen (2e druk; ISBN 9789089744470) van L. Janssen. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Bekijk alle Burgerlijk Procesrecht studiedocumenten. Samenvattingen, oude tentamens, college aantekeningen en meer om je te helpen sneller te studeren!...