mulders-gm.nl

God

PUBLICATIE DATUM oktober 2009
BESTANDSGROOTTE 3,61
ISBN 9789047702122
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Hans Visser
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Visser. Lezen God online is nu zo eenvoudig!

Hans Visser van de Paulus Kerk beschrijft zijn leven als een zoektocht waarbij hij theologen, filosofen, kunstenaars en romanschrijvers als gidsen beschouwt.Voor het eerst schrijft hij uitvoerig over de geloofscrises en worstelingen in zijn leven - conflicten met gezagsdragers, zijn polygame levenswandel - die van grote invloed zijn geweest op zijn werk. Hij weet uit eigen ervaring wat het is, het menselijk tekort. Vanuit dat besef heeft hij zich altijd ingezet voor de machtelozen en marginalen: daklozen en verslaafden, vluchtelingen en illegalen, seksuele minderheden.

..., the creator and ruler of the universe. See more ... God - Wikikids ... . God is met een hoofdletter als het naar het enige opperwezen van een godsdienst verwijst - meestal het christendom, maar ook het jodendom en de islam. Het is de naam van een heilig wezen of een heilige persoon. De hoofdletter drukt zowel het naamkarakter uit als eerbied voor de heiligheid. God. 3,990,846 likes · 603,877 talking about this. "God is a comedian playing to an audience that is too afraid to laugh." Note: This is not an official representation o ... God - Wikipedia ... ." Note: This is not an official representation of God. This is a satirical... God is al op veel verschillende manieren beschreven, van een onpersoonlijke "levenskracht" tot persoonlijke Schepper, van Moeder Natuur tot Almachtige Heer. Hoewel de mensheid door de eeuwen heen talrijke typeringen voor God heeft geschapen, moeten we ons in feite tot de tijdloze standaarden voor de waarheid wenden die ons reeds via de Bijbel zijn aangeleverd. God (als enige god): dit geloof noemt men monotheïsme. Als God met een hoofdletter wordt geschreven, dan wordt God bedoeld als een persoon. Dat is voor gelovigen degene die heeft gezorgd dat hemel en aarde bestaan. De belangrijkste monotheïstische godsdiensten zijn het jodendom, het christendom, en de islam. In monotheistic thought, God is conceived of as the supreme being, creator deity, and principal object of faith. God is usually conceived as being omniscient (all-knowing), omnipotent (all-powerful), omnipresent (all-present) and as having an eternal and necessary existence.These attributes are used either in way of analogy or are taken literally. God is most often held to be incorporeal ... Geluid: God (hulp, bestand) Woordafbreking. God; Eigennaam. God m in het monotheïsme een bovennatuurlijk en volmaakt wezen, dat beschikt over superieure krachten en onsterfelijk is; Gelijkklinkende woorden. god; Uitdrukkingen en gezegden. zo waarlijk helpe mij God Almachtig God - The Christian community for seekers, skeptics, and believers. Do you want the answers to all of life's questions? Discover the truth about God, Jesus, the Holy Spirit, the Bible and Christianity! According to certain ...