mulders-gm.nl

Keizersgracht Gids

PUBLICATIE DATUM 2010-04-01
BESTANDSGROOTTE 9,51
ISBN 9789490142049
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Onbekend
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Keizersgracht Gids in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Keizersgracht Gids online is nu zo eenvoudig!

Genoemd naar keizer Maximiliaan van Oostenrijk was de Keizersgracht oorspronkelijk bedoeld als woongracht. Met name in de negentiende en twintigste eeuw ruimden rijen aaneengesloten huizen het veld om plaats te maken voor ambitieuze banken en verzekeraars. De Keizersgracht is echter ook van oudsher een gracht van cultuur, met de voorloper van de stadsschouwburg en de eerste concertzaal van Amsterdam. Eeuwen later huizen aan de breedste gracht advocatenkantoren naast filmmakers, musea naast reclamebureaus en is ook de toekomst niet ver weg dankzij innovatieve mediabedrijven en 'groene start-ups'. De Keizersgrachtgids neemt u mee langs de historische gevels waar zo'n 400 bedrijven inspiratie uit putten en allure aan ontlenen.

...terdam . Tel 020 625 4450 ma t/m do van 10 ... Keizersgracht 258/A, Amsterdam 1016 EV - telefoon-gids.com ... .00 - 16.00 uur Een scooterrijder is vrijdagochtend overleden bij een ongeluk met een vrachtwagen op de Keizersgracht in Amsterdam. Het ongeval gebeurde iets na 7.00 uur ter hoogte van de Nieuwe Spiegelstraat. Rabobank - Keizersgracht is één van de 47 bedrijven in de categorie banken in de stadsgids van indebuurt Eindhoven. Rabobank - Keizersgracht is gevestigd aan de Keizersgracht in Eindhoven. Dit bedrijf is 7 dagen per week geopend. ... Rabobank - Keizersgracht - indebuurt Eindhoven ... . Dit bedrijf is 7 dagen per week geopend. Keizersgracht - - het advies van de Groene Michelin Gids Vind alle informatie over Keizersgracht - : tips van de Groene Michelin Gids en praktische info over Keizersgracht. Gebruik de routeplanner voor uw reis van en naar , vind uw restaurant of hotel en bekijk de kaart van op ViaMichelin. Bedrijven op Keizersgracht in Amsterdam - Telefoon-gids. Zakelijke telefoonnummers in Keizersgracht, Amsterdam - Nederland. Vind het bedrijf in Amsterdam van het bedrijfsadres dat u zoekt. Selecteer bedrijf vanuit de lijst van het telefoonboek om het telefoonnummer te zien. Onze deskundige gidsen zijn vrijwilligers, het rondleiden van gasten door Amsterdam is hun passie. En dat altijd in kleine groepjes van maximaal 10 personen. ... Keizersgracht 346 1016 EZ Amsterdam . Tel 020 625 4450 ma t/m do van 10.00 - 16.00 uur . Volg ons. [email protected] ... Keizersgracht 258/A, Amsterdam 1016 EV. W Haverkamp kunt u vinden in Amsterdam, Noord-H...