mulders-gm.nl

Berichten uit Homs

PUBLICATIE DATUM augustus 2012
BESTANDSGROOTTE 3,5
ISBN 9789029586177
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jonathan Littell
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Berichten uit Homs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jonathan Littell. Lezen Berichten uit Homs online is nu zo eenvoudig!

Jonathan Littell verbleef tweeënhalve maand in Homs, in het bonkende hart van de wijken die in opstand zijn gekomen tegen het regime van Bachar al-Assad. Dit is – men voelt het op elke pagina – een tekst die geschreven is onder extreem gevaarlijke omstandigheden. Deze notities, die als geheel een uniek document vormen en het resultaat zijn van waarheidsgetrouw onderzoek ter plaatse, getuigen direct van de toestand van een bevolking in opstand en haar verzet tegen de strijdkrachten van de regering.

...n Littell verbleef tweeënhalve maand in Homs, in het bonk ... Berichten uit Homs van Jonathan Littell | Boek en ... ... ... Berichten uit Homs. Jonathan Littell verbleef tweeënhalve maand in Homs, in het bonkende hart van de wijken die in opstand zijn gekomen tegen het regime van Bachar al-Assad. Dit is men voelt het op elke pagina een tekst die geschreven is onder extreem gevaarlijke omstandigheden. Deze notities, die als geheel een uniek document vormen en het resultaat zijn van waarheidsgetrouw onderzoek ter ... Koop Berichten uit homs van Littell, J met ISBN 978902 ... Berichten uit Homs - Jonathan Littell - (ISBN ... ... ... Koop Berichten uit homs van Littell, J met ISBN 9789029586177. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Jonathan Littell verbleef tweeÇ®nhalve maand in Homs, in het bonkende hart van de wijken die in opstand zijn gekomen tegen het regime van Bachar al-Assad. Dit i Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Littell, Jonathan - Berichten uit Homs Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Get this from a library! Berichten uit Homs. [Jonathan Littell; Geertrui Marks] -- Dagboekaantekeningen over de persoonlijke ervaringen van een journalist die begin 2012 in Syrië verbleef en daar de burgeroorlog meemaakte. De Amerikaanse-Franse schrijver Jonathan Littell (41) reisde naar de belegerde Syrische stad Homs. Hij kwam terug met een dagboek, Berichten uit Homs, dat aangrijpend is, maar ook vermoeiend. Een verzonden bericht verwijderen. Als u iets wilt terughalen en verwijderen wat u zojuist heeft verzonden, ga naar het bericht en selecteer Meer opties > Verwijderen. Als u het bericht nog niet heeft verzonden, selecteer dan Opmaak om het vak uit te vouwen en druk vervolgens op Verwijderen. Een verwijderd bericht ongedaan maken Jonathan Littell - Berichten Uit Homs Het boek Berichten Uit Homs van de auteur Jonathan Littell is 12 maal gevonden, 1 maal nieuw en 11 maal tweedehands. "Berichten Uit Homs" is nieuw te koop vanaf € 7,99 bij Bol.com. "Berichten Uit Homs" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com. Jonathan Littell verbleef tweeënhalve maand in Homs, in het bonkende hart van de wijken die in opstand zijn gekomen tegen het regime van Bachar al-Assad. Dit is - men voelt het op elke pagina - een tekst die geschreven is onder extreem ge Oogverslag uit de helIn Berichten uit Homs daalt Jonathan Littell letterlijk af naar de meest recente hel op ...