mulders-gm.nl

Het Boek Zonder Naam

PUBLICATIE DATUM maart 2008
BESTANDSGROOTTE 7,19
ISBN 9789049900595
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Anoniem
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het Boek Zonder Naam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anoniem. Lezen Het Boek Zonder Naam online is nu zo eenvoudig!

Eeuwenlang werd een duister boek zonder naam bewaard in een geheimzinnige Zuid-Amerikaanse bibliotheek. Lees nu zelf waarom iedereen die het boek heeft gelezen doodgaat, als je durft tenminste...Het Oog van de Maan, een mysterieuze steen die de bezitter onsterfelijkheid beloofd, is spoorloos. Iedereen in Santa Mondega, een godverlaten dorp waar vreemdelingen niet welkom zijn, zoekt de steen: de barman Sanchez, die alles weet van iedereen; de gewetenloze maffiabaas El Santino; een huurmoordenaar in de gedaante van Elvis; twee keiharde monniken; de Bourbon Kid, die aan het moorden slaat na een glas Whisky; en de bloedmooie Jessica, die als enige zijn aanslag overleefde. In Santa Mondega kan de hel elk moment losbreken!

...ld. Haar nieuwe roman 'Het meisje zonder naam' ('The Girl With No Name') is net als de wereldhit 'De verloren kinderen' ('The Throwaway Children') een aangrijpend relaas, gebaseerd op historische feiten ... Recensie van Renate21 over Het meisje zonder naam | Hebban.nl ... . \\n \\n1939. Lisa Becker is 13 als haar moeder een van de laatste felbegeerde plekken op een ... Het Boek zonder Naam - Anoniem. door Beldaran » vr maart 28, 2008 07:48 . Voor vandaag een boek dat met minder dan waardering per hoofdstuk echt te kort gedaan wordt. Het is een absurdistische parodie, richting de Da Vinci Code Hype verhalen, verpakt in een Urban Dark Fantasy. Het kind leert verschillende grote machines kennen. Van de wiellader en de graafmachine, ... Zangeres Zonder Naam - Wikipedia ... . Het is een absurdistische parodie, richting de Da Vinci Code Hype verhalen, verpakt in een Urban Dark Fantasy. Het kind leert verschillende grote machines kennen. Van de wiellader en de graafmachine, via hoge hijskranen en grote vrachtwagens tot de veelzijdige tractor. 'Naam en de grote machines' is een boek dat zich richt op alle nieuwsgierige kleine kinderen die bij het zien van een grote machine per se even willen blijven staan....