mulders-gm.nl

Harlequin- Onweerstaanbare bruid; Verloren en veroverd

PUBLICATIE DATUM mei 2015
BESTANDSGROOTTE 4,96
ISBN 9789402512519
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Margo Maguire
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Harlequin- Onweerstaanbare bruid; Verloren en veroverd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margo Maguire. Lezen Harlequin- Onweerstaanbare bruid; Verloren en veroverd online is nu zo eenvoudig!

Onderdeel van de serie Harlequin Speciale Uitgaven. (1) ONWEERSTAANBARE BRUID - Half Schots, half Engels is Christiane MacDhiubh door de vijandigheden tussen beide volken waarvan ze afstamt nergens meer welkom. Toch neemt de Engelse Lord van Bitterlee, Adam Sutton, haar mee naar zijn eiland als zijn toekomstige bruid. Hoewel ze veel te onbeschaafd en te Schots is om een echte Engelse lady te kunnen worden, voelt hij zich tot zijn verrassing onweerstaanbaar tot haar aangetrokken…Eerder verschenen in Historische Roman onder de titel Schotse Bruid.(2) VERLOREN EN VEROVERD - Als een echte Engelse ridder voelt Marcus de Grant zich verplicht iedere vrouw in nood te beschermen. De Ierse Keelin O'Shea maakt echter ook heel andere gevoelens in hem los. Hoewel Marcus ook Keelin niet onberoerd laat, heeft ze verplichtingen die haar beletten haar hart te volgen. Ze zal namelijk worden uitgehuwelijkt…Eerder verschenen in Historische Roman onder de titel Vlucht van de havik.

...zich ... 4000 onweerstaanbaar verleidelijke verhalen ... Online boeken en kantoorartikelen bestellen | Bruna.nl ... ... (1) MACHTIG EN ONGENAAKBAAR - Lynne Graham De Braziliaanse miljardair Zac da Rocha wil met serveerster Freddie Lassiter trouwen! Bovendien belooft hij ervoor te zorgen dat het de kinderen die zij onder haar hoede heeft nooit aan iets zal ontbreken. Er is wel een voorwaarde: ze moet hem een erfgenaam schenken. Durft ze aan de knappe maar ... Je vindt de reeks en eventuele andere boeken van de auteur terug op de pagina: Harlequin series en losse nummers. Nummer: Black Rose 126 ... Van de stralende bruid ... bol.com | Harlequin - Onweerstaanbare bruid; Verloren en ... ... . Nummer: Black Rose 126 ... Van de stralende bruid die Nina had ... vertelt ze het pijnlijke verhaal van de baby die ze door zijn toedoen heelt verloren. Dit sterke motief en haar reputatie als excellent wedstrijdschutter zijn samen ... Sophia Loren zei ooit: "Het juiste kapsel kan een gewone vrouw mooi maken en een mooie vrouw onvergetelijk maken." Een onvergetelijke kijk op de trouwdag, of je nu de bruid of een bruidsmeisje bent, is cruciaal voor elke dame. Elk kapsel voor bruiden en bruidsmeisjes, we hebben gekozen voor onze beoordeling, is een combinatie van eenvoud en ... De Griekse multimiljonair Luke Devetzi is gewend te krijgen wat hij wil; dat geldt voor zaken, maar zeker ook voor vrouwen. Ondanks zijn reputatie van playboy is er maar één vrouw voor wie hij werkelijk valt: de mooie lieftallige Jemma Barnes. Wanneer haar vader in financiële problemen blijkt te verkeren, grijpt Luke zijn kans en dwingt haar met hem te trouwen. Een liefdeloze zakelijke deal ......