mulders-gm.nl

Twee oude vrouwtjes

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 9,81
ISBN 9789085164791
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Toon Tellegen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Twee oude vrouwtjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon Tellegen. Lezen Twee oude vrouwtjes online is nu zo eenvoudig!

Nagenoeg alle verhaaltjes in dit boek beginnnen met de woorden Twee oude vrouwtjes. Hoe het met die twee vrouwtjes verdergaat is telkens op een zelfde manier verassend anders. De twee oude vrouwtjes kunnen niet zonder elkaar, maar met elkaar is het zo nu en dan ook niet alles. Ze houden zoveel van elkaar dat ze er bijna ongelukkig van worden. Voortdurend wisselen verlangen en weemoed, humor en tragiek elkaar af in de voor Toon Tellegen zo typerende strakke vertelvorm.

... waarvan de zitting versleten is zodat je er zonder hulp niet uit kunt opstaan ... Twee oude vrouwtjes van Toon Tellegen | Boek en recensies ... ... . De twee oude vrouwtjes kunnen niet zonder elkaar, maar met elkaar is het zo nu en dan ook niet alles. Ze houden zoveel van elkaar dat ze er bijna ongelukkig van worden. Voortdurend wisselen verlangen en weemoed, humor en tragiek elkaar af in de voor Toon Tellegen zo typerende strakke vertelvorm. Twee oude vrouwtjes 'Je ziet ze al door hun huisje schuifelen vóórdat je het boek openslaat.' DE VOLKSKRANT 'Dat zijn verhaaltjes die je raken en bijblijven - vreemd, ho ... Twee oude vrouwtjes | Boek.be ... .' DE VOLKSKRANT 'Dat zijn verhaaltjes die je raken en bijblijven - vreemd, hoe twee oude vrouwtjes de dood, literair gezien, nieuw leven in kunnen blazen.' Twee oude vrouwtjes | ISBN 9789021484570 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Twee oude vrouwtjes zijn aan het einde van hun dagen. Ze zien elkaar graag, maar haten elkaar ook. Ze willen dood, maar ook nog hartstochtelijk verliefd worden. Ze kunnen niet met en niet zonder elkaar. Deze verhalen schetsen de laatste gelukkige, ongelukkige, vreemde en verliefde dagen en jaren van het gekke koppeltje.Van Tellegens humor moet je houden. Oude vrouwtjes schuifelen van het ene tafeltje naar het andere. Ze strelen elkaar, ze zijn vergeetachtig, ze schamen zich voor elkaar, weten niet meer waarom ze van elkaar houden en ze gaan met opzet dood. Twee oude vrouwtjes vormt een opeenvolging van op de spits gedreven, absurdistische situaties met een onthutsende innerlijke logica. 18-okt-2016 - Beschrijving van Twee oude vrouwtjes - Toon Tellegen - Bibliotheken Limburg. Denk aan je veiligheid en gezondheid. Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen. Op onze informatiepagina's lees je waar je in deze periode op moet letten. Twee vrouwtjes gaat vaak goed, maar soms gaan ze ook lelijk tegen elkaar doen. Verder gaan ongecastreerde mannetjes erg sproeien als ze elkaar ruiken, of een vrouwtje ruiken. De oplossing is, als je niet van plan bent een nestje te laten komen (wat ik ook afraad!), de mannetjes te laten castreren, en/of de vrouwtjes te laten steriliseren. Twee oude vrouwtjes (set van 10) - Literaire Juweeltjes van Toon Tellegen (boek, gebonden, ISBN 9789085164913). Toon Tellegen - Twee oude vrouwtjesDat Toon Tellegen veel meer kan dan alleen die prachtige, ontroerende......