mulders-gm.nl

Liefde moet groeien

PUBLICATIE DATUM oktober 2017
BESTANDSGROOTTE 9,54
ISBN 9789401912730
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Gerda van Wageningen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Liefde moet groeien in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerda van Wageningen. Lezen Liefde moet groeien online is nu zo eenvoudig!

In de familieroman "Liefde moet groeien' neemt de bekende auteur Gerda van Wageningen de lezer mee naar een Zeeuws dorpje. Niet alleen offert domineesdochter Truuske Vermeulen zichzelf op om voor haar invalide moeder te zorgen, ook is ze de spil van het sociale werk in het dorp. Pas als er een vreemdeling in het dorp komt wonen die haar erg raakt, beseft ze hoezeer ze door haar verplichtingen gebonden is en wordt het hoe langer hoe lastiger om zichzelf te blijven wegcijferen… Een intrigerende familieroman over de liefde en een diep innerlijk conflict, gesitueerd in een klein Zeeuws dorp. Zoals in al haar romans sleept Gerda van Wageningen de lezer in "Liefde moet groeien' urenlang mee.

... auteur Gerda van Wageningen de lezer mee naar een Zeeuws dorpje ... Ware liefde vinden. Hoe vind je ware liefde? | Mens en ... ... . Niet alleen offert domineesdochter Truuske Vermeulen zichzelf op om voor haar invalide moeder te zorgen, ook is ze de spil van het sociale werk in het dorp. Zelfs nu, na 40 jaar, bleef het nog groeien. En toch is er in media en films zoveel aandacht voor liefde op het eerste gezicht, de heftige begintijd. Daar is niets mis mee, maar het is niet het hele verhaal. Langzaam verliefd worden lijkt haast 'slecht', alsof het dan n ... Liefde zonder verliefdheid, want soms komt de liefde wat ... ... . Langzaam verliefd worden lijkt haast 'slecht', alsof het dan niet de ware kan zijn, niet DE grote liefde van je leven. Alleen liefde is niet genoeg om een goede relatie te hebben. ... In een relatie, zo vinden wij nu, moet voldoende passie en romantiek zijn, moet het boeiend en verrassend zijn, ... Om te groeien hebben relaties de individualiteit van de partners nodig. In de familieroman "Liefde moet groeien' neemt de bekende auteur Gerda van Wageningen de lezer mee naar een Zeeuws dorpje. Niet alleen offert domineesdochter Truuske Vermeulen zichzelf op om voor haar invalide moeder te zorgen, ook is ze de spil van het sociale werk in het dorp. De liefde is een vlam die gekoesterd moet worden. Wie haar niet verzorgt, zal haar verliez...