mulders-gm.nl

Juf Moet In De Hoek

PUBLICATIE DATUM april 2008
BESTANDSGROOTTE 6,85
ISBN 9789049920326
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Carry Slee
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Juf Moet In De Hoek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carry Slee. Lezen Juf Moet In De Hoek online is nu zo eenvoudig!

Leren lezen is heel veel oefenen. Voor enthousiaste jonge lezers, maar ook voor kinderen die de extra oefening goed kunnen gebruiken, is Leren lezen met Carry Slee ontwikkeld. De serie is gebaseerd op het bekende AVI-systeem. Dit boek verschijnt in de tweede serie boeken op AVI-niveau 2. In alle boeken spelen Pien, Tim en Noer de hoofdrol.

...eelhoek en géén poppenhoek! De poppenhoek is voor mij een hoek waarin je met poppen speelt ... Juf moet in de hoek / Carry Slee ; met ill. van Marjolein ... ... . In de huishoek speel je een huislijke situatie na, daar hoeft helemaal geen pop aan te pas te komen. Voor jongens klinkt huishoek misschien ook wat aantrekkelijker dan poppenhoek ;). Volgens Y. zijn opa's, oma's, mama's etc. zijn mensen, juffen zijn gewoon juffen en zelf is ze een kind. Juffen slapen op school. Er is geen bed in de psz maar je moet gewoon met de trap naar boven. Waar die trap dan is ... Hoeken: Niet alleen in de kleuterklas! • Juf Maike ... . Er is geen bed in de psz maar je moet gewoon met de trap naar boven. Waar die trap dan is vraag ik. Gewoon in de hoek! Tellen. M. wacht op haar mama. Ik hoor een diepe zucht; Nu heb ik al tot 100 geteld zegt ze. 10-mei-2019 - In een nieuwe blogserie 'In de hoek' deel ik mooie voorbeelden van hoeken. Een fijne manier om inspiratie op te doen voor je eigen hoek… Juf moet in de hoek (Leren lezen met Carry Slee) on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers....